ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Εμμένουν στην απόφαση τους για αναστολή της λειτουργίας

Εμμένουν στην απόφαση τους για αναστολή της λειτουργίας

Οι εργαζόμενοι του ΣΕΦ τονίζουν πως ναι μεν προφορικά ήρθαν σε συμφωνία για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, αλλά εμμένουν στην απόφαση τους για αναστολή της λειτουργίας του σταδίου.
Όπως σας ενημερώσαμε, οι εργαζόμενοι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, προτίθενται να κάνουν απεργία λόγω ότι είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες, κάτι που αν γίνει πράξη τότε θα έχει σαν αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει σαν έδρα το φαληρικό στάδιο στους τελικούς. Οι άνθρωποι του γηπέδου, πάντως, ενημερώνουν πως ναι μεν σε συνάντηση που είχαν τους ενημέρωσαν πως θα πάρουν τα χρήματα τους σύντομα, αλλά επειδή δεν έγινε γνωστό το πότε, εμμένουν στην απόφαση τους για την αναστολή λειτουργίας του γηπέδου.

Το δελτίο Τύπου:

"Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη ) στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μεταξύ του Σωματείου των Εργαζομένων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και του Γ.Γ.Α. , παρουσία του Συντονιστή Διευθυντή του Σ.Ε.Φ. κ. Αθ. Τερζή και του Αν. Συντονιστή κ. Ι. Αξαρλή, ο Γ.Γ.Α. κ. Πάνος Μπιτσαξής, υποσχέθηκε προφορικά, ότι θα καταβληθούν στους εργαζόμενους του Σ.Ε.Φ., οι δύο οφειλόμενοι μισθοί τους, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία αποπληρωμής.

Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας,  εμμένουμε στην απόφασή μας, για αναστολή των πάσης φύσεως εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Σταδίου".

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος                   Ο  Γεν. Γραμματέας

Φάνης  Αυγουστιανός            Αριστείδης  Πατρίκης      

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου