ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Κάρολ: "Η διευθύντρια με περνάει για συμπαίκτη του Μπεστ!"

Κάρολ: "Η διευθύντρια με περνάει για συμπαίκτη του Μπεστ!"

Ο Ρόι Κάρολ μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για την τρέλα που έχουν οι Έλληνες με το ποδόσφαιρο, αλλά και τη διευθύντρια του σχολείου, όπου πηγαίνουν τα παιδιά του. Διαβάστε για ποιο λόγο!
Ο Ρόι Κάρολ μίλησε στους συμπατριώτες του για την έως τώρα παραμονή του στην Ελλάδα και την τρέλα των Ελλήνων για το ποδόσφαιρο!
"Στην Ελλάδα υπάρχουν 14-15 εφημερίδες μόνο για το ποδόσφαιρο, οπότε γίνεται εύκολα κατανοητό πόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, αλλά ευτυχώς ό,τι έχουν πει ή έχουν γράψει για μένα, τόσο όταν πήγα στην Κρήτη όσο κι όταν ήρθα στον Ολυμιπακό, ήταν καλά.

Το γεγονός ότι μπήκα αλλαγή στο ματς του Europa League με τη Ρουμπίν Καζάν ήταν πολύ σημαντικό για μένα, ενώ κι ο κόσμος το σχολίαζε θετικά, πράγμα πολύ καλό για μένα", τόνισε αρχικά ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας.

Παράλληλα, ο 35άχρονος παίκτης αναφέρθηκε στη ζωή του στην Αθήνα, αλλά και στη διευθύντρια του σχολείου των παιδιών του, η οποία είναι από το Μπέλφαστ και τον θεωρεί παλαίμαχο και συμπαίκτη του Τζορτζ Μπεστ!

"Τα παιδιά και η σύζυγός μου ήταν μαζί μου στην Κρήτη, αλλά και τώρα στην Αθήνα κι έχουμε προσαρμοστεί πολύ καλά. Τα παιδιά πηγαίνουν σε αγγλόφωνο σχολείο, το οποίο απέχει μόλις 10 λεπτά από το σπίτι κι όλα είναι τέλεια. Κάποιες μέρες κάνουμε πιο αργά προπόνηση κι έτσι έχω την ευκαιρία να τα πηγαίνω στο σχολείο.

Η διευθύντρια, όλως τυχαίως, είναι από το Μπέλφαστ και της αρέσει να κάνουμε κουβέντα όποτε πηγαίνω. Βέβαια δεν ξέρω πόσο χρονών με κάνει! Μου μιλάει για τους Βορειοιρλανδούς γίγαντες! Για τον Τζορτζ Μπεστ κι άλλους εκείνης της εποχής! Όσο πιο πολύ μιλούσε, τόσο πιο πολύ μου έδινε την εντύπωση ότι πίστευε πως έπαιζα ποδόσφαιρο την ίδια εποχή με τον Μπεστ!", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρόι Κάρολ!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου