ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΚΕ,ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΟΝΑΧΟΥ Ο ΠΙΣΑΡΟ

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΚΕ,ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΟΝΑΧΟΥ Ο ΠΙΣΑΡΟ

26/5/2012

Απορρίφθηκε η ένσταση της Χέρτα

Απορρίφθηκε η ένσταση της Χέρτα

«Πόρτα» βρήκε η Χέρτα στην προσπάθειά της να επαναληφθεί η ρεβάνς του μπαράζ ανόδου/παραμονής με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η ένσταση του συλλόγου του Βερολίνου για την εγκυρότητα του αγώνα, που είχε διακοπεί για 20 λεπτά στη διάρκεια των καθυστερήσεων μετά από εισβολή οπαδών των γηπεδούχων για να πανηγυρίσουν… πρόωρα την άνοδο στην Bundesliga, απορρίφθηκε από το αρμόδιο όργανο της γερμανικής ομοσπονδίας μετά από δεκάωρη εξέταση της υπόθεσης.

Η Χέρτα, που μετά την εξέλιξη αυτή υποχρεούται να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία, δεν έχει κάνει ακόμη σαφές αν θα προχωρήσει σε ανώτερα δικαστικά όργανα για να διεκδικήσει την επανάληψη του αγώνα.

Υπέγραψε στην Μπάγερν ο Πισάρο


Υπέγραψε στην Μπάγερν ο Πισάρο

Η ανακοίνωση απομένει για να ολοκληρωθεί και το τελευταίο στάδιο της μετακίνησης του Κλαούντιο Πισάρο στην Μπάγερν. Σύμφωνα με την «Bild», ο Περουβιανός επιθετικός συναντήθηκε στη Μαδρίτη με τον αθλητικό διευθυντή των Βαυαρών, Κρίστιαν Νέρλινγκερ, και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο παρουσία του μάνατζέρ του, Κάρλος Ντελγκάδο.

Ο Πισάρο, που είχε αγωνιστεί στην Μπάγερν και από το 2001 μέχρι το 2007, είναι πρώτος αλλοδαπός σκόρερ όλων των εποχών στην Bundesliga με 160 γκολ. Φέτος είχε 18 γκολ σε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου