ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Γερμανία – Ιταλία 1-2 (video)


Γερμανία – Ιταλία 1-2 (video)

29/6/2012

Κόντρα στα προγνωστικά η Ιταλία νίκησε τη Γερμανία με 2-1 στον δεύτερο ημιτελικό του Euro 2012, με πρωταγωνιστή τον Mario Balotelli και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, στο Κίεβο.
Η Γερμανία μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και στο πρώτο 15λεπτο έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τους Hummels και Kroos. Οι Ιταλοί απείλησαν για πρώτη φορά στο 17’ με τους Montolivo και Cassano και στο 20’ από σέντρα του Cassano ο Mario Balotelli άνοιξε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά σοκάροντας τους Γερμανούς. Στο 36’ ο Ιταλός επιθετικός βγήκε στην κόντρα και μετά από έξοχη πάσα του Montolivo έκανε το 0-2 με εξαιρετικό σουτ προκαλώντας… δάκρυα στη γερμανική κερκίδα.
mario-balotelli-goal-germania-italia-1-2-euro-2012-imitelikosΟι Γερμανοί φάνηκαν αποφασισμένοι να παλέψουν το ματς και με τον Low να αλλάζει την επιθετική γραμμή του περνώντας στο γήπεδο τους Reus και Klose είχαν έναν επιθετικό μονόλογο στο πρώτο εικοσάλεπτο του δεύτερου μέρους απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του Buffon, χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν. Οι Ιταλοί συνέχισαν να προσπαθούν με αντεπιθέσεις και στο 68’ άγγιξαν το 0-3, αλλά το σουτ του Marchisio πέρασε ελάχιστα άουτ.
Με όλη τη γερμανική ομάδα να προσπαθεί να επιτεθεί η Ιταλία είχε και άλλες επιθέσεις στην κόντρα, με πιο χαρακτηριστική ένα άστοχο σουτ του Di Natale στο 81′. Τελικά η Γερμανία κατάφερε να μειώσει στο 92′ με εκτέλεση πέναλτι του Ozil, μετά από χέρι του Balzaretti, αλλά ήταν αργά…

Τα γκολ: Ozil (πεν.) 90+2′ – Balotelli 20′, 36′
Οι συνθέσεις:
Γερμανία: Neuer, Boateng (Muller 71′), Hummels, Badstuber, Lahm, Khedira, Schweinsteiger, Kroos, Özil, Podolski (Klose 46’), Mario Gómez (Reus 46’).
Ιταλία: Buffon, Balzaretti, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Marchisio, Pirlo, De Rossi, Montolivo (Motta 63’), Balotelli (Di Natale 70’), Cassano (Diamanti 56’).

Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights

szólj hozzá: Italy vs Germany 2:1 FULL MATCH HIGHLIGHTS

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου