ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Το’ βαλε και έρχεται…

Το’ βαλε και έρχεται… 

30/6/2012

Το’ βαλε και έρχεται…
Πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα θα κλείσει η μεταγραφή του Αλαν Ρουίς στον Ολυμπιακό.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στους Πειραιώτες και τη Χιμνάσια λα Πλάτα, όμως υπάρχει η εκτίμηση ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο νεαρός Αργεντινός θα έρθει στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, χρειάζεται να διευκρινιστεί το ποσοστό που θα κρατήσει η ομάδα του νεαρού ποδοσφαιριστή (αν θα είναι 30 ή 40%), αλλά θεωρείται σίγουρο ότι στην τελική κουβέντα που θα γίνει ανάμεσα στους δύο συλλόγους θα ξεκαθαρίσουν αυτά τα ζητήματα.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός πέτυχε προχθές τα ξημερώματα ένα εκπληκτικό γκολ με την εθνική Νέων της Αργεντινής κόντρα στην αντίστοιχη της Χιλής, δίνοντας τα «διαπιστευτήριά» του για τις ικανότητές του.

Την προσεχή εβδομάδα θα έρθει στην Ελλάδα ο Φερνάντο Κοσεντίνο (μάνατζερ του Λέτο και θα μιλήσει με τον Παναθηναϊκό), ενώ είναι πιθανό να είναι μαζί του και ο Ρουίς για να τελειώσει σύντομα η υπόθεσή του.



Φαβορί και ο Τσάβες

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Λεονάρντο Ζαρντίμ παραμένει ο Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς. Στην Αργεντινή έχουν την πληροφορία ότι γίνονται κάποιες διερευνητικές επαφές για το οικονομικό, προκειμένου οι Πειραιώτες αν μπορούν να αποκτήσουν τον 26χρονο μεσοεπιθετικό.

Προβλέπουν, μάλιστα, ότι κάτι πιο ουσιαστικό για την συγκεκριμένη υπόθεση θα υπάρξει την ερχόμενη εβδομάδα. Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει τις παραπάνω πληροφορίες και το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως αν η μεταγραφή του Τσάβες ξεπερνάει τα 2,5 εκατ. ευρώ, τότε δεν θα γίνει τίποτα.

Πληροφορίες της SportDay από την Αργεντινή αναφέρουν ότι η μεταγραφή μπορεί να κινηθεί στα πλαίσια που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι». Πρέπει όμως να επιβεβαιωθεί και στην πράξη.

Όσον αφορά το θέμα του Πάουλο Μασάδο, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει εισηγηθεί τον Πορτογάλο άσο της Τουλούζ και εκείνη περιμένει μία πρόταση της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Ελήξε το συμβόλαιο του Μέλμπεργκ

Σήμερα λήγει και τυπικά το συμβόλαιο του Ολοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έλεγαν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στην υπόθεση του Σουηδού και για αυτό τον λόγο συνεχίζεται η αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Δεν αποκλείεται, όμως, να υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές και να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του 35χρονου στόπερ.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου