ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Πυροβολισμοί στο σπίτι του Δώνη!

Πυροβολισμοί στο σπίτι του Δώνη! 

28/6/2012

Πυροβολισμοί στο σπίτι του Δώνη! 
Στόχος ληστών για τρίτη φορά τους τελευταίους έξι μήνες έγινε το σπίτι του Γιώργου Δώνη στην Κηφισιά!

Οι ληστές ήταν ένοπλοι και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών.

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε ένας αρχιφύλακας στο πόδι και ένας από τους ληστές, οι οποίοι πήραν όμηρο τον πεθερό του τεχνικού του ΠΑΟΚ. Ωστόσο αργότερα τον άφησαν ελεύθερο στο ρέμα του Κοκκιναρά.

Η Αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει τους δράστες.

Σοκαρισμένοι από το συμβάν τα μέλη της οικογένειας του Γιώργου Δώνη, αλλά ευτυχώς όλοι σε καλή κατάσταση, αφού απέφυγαν τα χειρότερα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ φεύγει άρον-άρον από την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα προκειμένου να βρεθεί κοντά τους.

Συνελήφθη ο πρώτος ληστής, σε εξέλιξη επιχείρηση για την σύλληψη και του δεύτερου.

Πυροβολισμοί, τραυματισμοί και ανθρωποκυνηγητό!

Σκηνές «φαρ ουέστ» εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κηφισιά όταν κακοποιοί επιχείρησαν να κλέψουν την οικεία του Γιώργου Δώνη και εν συνεχεία τράπηκαν σε φυγή εν μέσω πυροβολισμών, για να αποφύγουν την σύλληψη.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του, στο οποίο εκείνη την στιγμή βρίσκονταν μέσα τα πεθερικά και οι δύο μικρότεροι γιοι του. Λίγη ώρα μετά η γυναίκα και ο μεγαλύτερος γιος του επέστρεψαν, χτύπησαν το κουδούνι, αλλά το γεγονός ότι κανείς δεν απάντησε τους έκανε να υποψιαστούν ότι κάτι άσχημο συμβαίνει.

Με την συνδρομή ενός αστυνομικού πολιτικού προσώπου που διαμένει κοντά, ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο. Στην προσπάθειά τους να συλλάβουν τους δράστες δέχθηκαν πυροβολισμούς με συνέπεια τον τραυματισμό ενός αρχιφύλακα.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, τραυματίζοντας έναν από τους δράστες. Παρόλα αυτά κατάφεραν να διαφύγουν, παίρνοντας μάλιστα ως όμηρο τον πεθερό του Γιώργου Δώνη. Τον οποίο πάντως άφησαν ελεύθερο -στην διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού- στο ρέμα του Κοκκιναρά.

Τυχερή μέσα στην ατυχία της η οικογένεια Δώνη, καθώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν χειρότερη εξέλιξη. Ανακουφισμένος ο 42χρονος τεχνικός, ο οποίος όμως αφήνει για λίγο την Θεσσαλονίκη και έρχεται στην Αθήνα για να βρεθεί κοντά στους δικούς του ανθρώπους που είχαν μια τόσο έντονη «περιπέτεια» και χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη.

Καρποφήρησε η καταδίωξη της Αστυνομίας, η οποία συνέλαβε τον έναν από τους δράστες, ενώ είναι κοντά στην σύλληψη και του δεύτερου, ο οποίος έχει βρει προσωρινό καταφύγιο στην Κηφισιά, σε σπίτι στην οδό Ιθάκης. Νωρίτερα οι αρχές εντόπισαν τα κλοπιμαία (χρυσαφικά) στην εκκλησία της Παναγίας της Ελευθερώτριας.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου