ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μπράγκα αντί Πόρτο;

Μπράγκα αντί Πόρτο;

Στο τουρνουά του Αλγκάβρε θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός εκεί όπου αρχικά ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τις Πόρτο και Νιούκαστλ. Ωστόσο οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως η Μπράγκα θα πάρει τη θέση των "Δράκων".
Ο Ολυμπιακός θα επισκεφθεί την Πορτογαλία για μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων, στο δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας.
 
Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Μπελενένσες στις 24 Ιουλίου και στην συνέχεια θα λάβουν μέρος στο τουρνουά "Guadiana" του Αλγκάβρε.

Εκεί αρχικά ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσουν τις Πόρτο και Νιούκαστλ. Όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως η Μπράγκα θα πάρει την θέση των "Δράκων"!

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "desporto.sapo.pt", υποστηρίζει πως η Μπράγκα θα αντιμετωπίσει στις 26 Ιουλίου τον Ολυμπιακό, την ημερομηνία δηλαδή που είναι φιξαρισμένη η φιλική αναμέτρηση των ερυθρολεύκων με την Πόρτο. Ωστόσο επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμη.

Από την ΠΑΕ υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση σχετικά με την αντικατάσταση της Πόρτο από την Μπράγκα και αυτό που γνωρίζουν προς το παρόν είναι ότι ισχύει το αρχικό πρόγραμμα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου