ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Υπομονή και από Δευτέρα...

Υπομονή και από Δευτέρα...

30/6/2012 
Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό και ούτε θα υπάρξει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Υπομονή και από Δευτέρα (2/7) τα νεότερα. Παραμένει φαβορί ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Είναι δεδομένο πως υπάρχει αγωνία στον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού για το ποιος θα είναι νέος προπονητής των ερυθρολεύκων. Όλοι ρωτούν, προβληματίζονται και θέλουν να μάθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται τον αντικαταστάτη του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεχνική ηγεσία των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης. Στην πειραϊκή ΚΑΕ, πάντως, δεν βιάζονται και ούτε θεωρούν πως τους πιέζει ο χρόνος. Άλλωστε, οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας θα ξεκινήσουν τον Οκτώβρη και όχι τον Αύγουστο όπως στο ποδόσφαιρο.
 
Η ενημέρωση που υπάρχει από τον Ολυμπιακό είναι πως ακόμη η διοίκηση δεν έχει κατασταλάξει απόλυτα στο ποιον θα χρήσει ως νέο προπονητής της ομάδας. Εξέλιξη στο θέμα δεν υπήρξε ούτε την Παρασκευή (29/6) και ούτε πρόκειται να υπάρξει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Τα νεότερα από την ερχόμενη εβδομάδα, "από Δευτέρα (2/7)", όπως λένε από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Τότε ίσως να υπάρξει ανακοίνωση.

Οπότε, μέχρι τότε, υπομονή. Όσον αφορά στο ποιος θεωρείται ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, παραμένει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο 47χρονος τεχνικός είναι το φαβορί για να αποτελέσει τον νέο προπονητή των Πειραιωτών, αλλά πέρα από το πρώτο ραντεβού που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνον και μέλη της διοίκησης, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, δεν υπάρχει τίποτα νεότερο και καμία εξέλιξη.

Όσον αφορά  τις περιπτώσεις άλλων προπονητών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του RedPlanet.gr, στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τους Γιάννη Σφαιρόπουλο και Ηλία Ζούρο, ενώ ακόμη και η σκέψη για τον Κρις Φλέμινγκ έχει εγκαταλειφθεί. Όλα, λοιπόν, δείχνουν Μπαρτζώκα προ των πυλών, εκτός και αν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος (οι οποίοι και θα πάρουν την οριστική απόφαση) στο τέλος αλλάξουν άποψη και γνώμη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου