ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

"Απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή μας"

"Απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή μας"

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Νέας Υόρκης, Γκλεν Γκρίνβαλντ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου.
Ο Γκλεν Γκρίνβαλντ αναφέρθηκε με θετικά σχόλια στον Κώστα Παπανικολάου και την επιλογή των Νικς στο Νο 48 των φετινών ντραφτς του ΝΒΑ.
 
"Ασφαλώς και είναι καλός παίκτης, ο οποίος αγωνίζεται με δύναμη, αλλά πρέπει σίγουρα να βελτιωθεί επιθετικά. Τον έχουμε παρακολουθήσει μέσα στη χρονιά και έχει βελτιωθεί αισθητά. Τον βλέπουμε ως έναν παίκτη που θα δουλέψει σκληρά και θα γίνει καλύτερος. Είναι καλός, αλλά θα γίνει σίγουρα καλύτερος.

Το παρελθόν μας έχει δείξει ότι στις επιλογές στο νούμερο 48 το ποσοστό επιτυχίας είναι μικρός, όμως εμείς είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή που κάναμε και ακράδαντα πιστεύω ότι στο μέλλον θα μας βοηθήσει ο Παπανικολάου. Γνωρίζουμε ότι έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και το επόμενο καλοκαίρι θα δούμε ξανά την περίπτωσή του για να αποφασίσουμε πότε θα τον φέρουμε κοντά μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο τζένεραλ μάνατζερ της Νέας Υόρκης, Γκλεν Γκρίνβαλντ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου