ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Παράγοντες της χρονιάς οι Αγγελόπουλοι!

Παράγοντες της χρονιάς οι Αγγελόπουλοι! 

29/6/2012

Παράγοντες της χρονιάς οι Αγγελόπουλοι!
Παίκτη της χρονιάς στην Ευρωλίγκα βρήκαμε.

Προπονητή της χρονιάς επίσης βρήκαμε.

Και αφού ο Ολυμπιακός –όπως είναι φυσικό λόγω της κατάκτησης του τροπαίου- σάρωσε στις διακρίσεις… το βραβείο του παράγοντα της χρονιάς κατέληξε στους αδερφούς Αγγελόπουλους!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Ευρωλίγκα πλέκει το εγκώμιο των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την αφοσίωση και την υπομονή που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Στοιχεία που οδήγησαν στην απόλυτη δικαίωση, με την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2012/13.

Μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά στη στήριξη που έδειξαν στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, μέχρι τους εννιά παίκτες που απέκτησαν στο ξεκίνημα της φετινής και τις δύο αλλαγές των Λο και Ντόρσεϊ που αναγκάστηκαν να κάνουν μεσούσης της σεζόν.

«Διατηρώντας την πίστη στην ομάδα τους, τους μπασκετικούς επαγγελματίες και τους φιλάθλους τους, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδειξαν αυτή τη σεζόν πως η αφοσίωση και η πίστη μπορεί να σε οδηγήσει σε μεγάλα πράγματα, όπως αυτά που κατάφερε φέτος ο Ολυμπιακός», κατέληγε το κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου