ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Στο "48" από τους Νικς ο Παπανικολάου!

Στο "48" από τους Νικς ο Παπανικολάου!

Ο Κώστας Παπανικολάου επιλέχθηκε στο νούμερο 48 των ντραφτ από τους Νιού Γιόρκ Νικς.
Οι Νικς είναι η ομάδα που επέλεξε τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου, στο νούμερο 48 των ντραφτ που έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής (29/6) στο Νιούαρκ του Νιού Τζέρσεϊ.
 
Τον προσπέρασαν οι Μάβερικς, δεν τον άφησαν οι Νικς

Ο "δικός μας" Κώστας Παπανικολάου άκουγε το όνομά του να παίζει από το #28, όμως ούτε οι Θάντερ ("έκλεψαν" τον ταλαντούχο Πέρι Τζόουνς, που έχασε θέσεις εξαιτίας ενός προβλήματος στο γόνατο), ούτε οι Mάβερικς, που είχαν τρεις μαζεμένες επιλογές (αυτές που πήραν από τους Καβαλίερς), ούτε κάποια άλλη ομάδα μετέτρεψαν το ενδιαφέρον σε κάτι περισσότερο.

Μέχρι να έρθουν οι Νικς και με τη μοναδική τους επιλογή να ρίξουν τη... βόμβα. Οι οπαδοί της ομάδας της Νέας Υόρκης αποδοκίμασαν, πολύ απλά επειδή δεν παρακολουθούν τίποτε άλλο πέρα από το ΝΒΑ, όμως τα λόγια που ακούστηκαν για τον φόργουορντ του Ολυμπιακού ήταν άκρως κολακευτικά.

Για την ιστορία, ο Παπανικολάου δεν έχει φέτος buy-out, ενώ το επόμενο καλοκαίρι μπορεί να αποχωρήσει μόνο για το ΝΒΑ. Ο ίδιος θέλει να μείνει στην Ευρώπη για 1-2 χρόνια, ώστε να είναι έτοιμος όταν κάνει το μεγάλο βήμα. Υπενθυμίζουμε ότι οι Νικς έχουν τα δικαιώματα και του Γιώργου Πρίντεζη.

Πάντως, ο Κώστας Παπανικολάου θα μπορούσε να επιλεγεί σε υψηλότερη θέση, ωστόσο το γεγονός ότι δεν πρόκειται να παίξει την προσεχή σεζόν στο ΝΒΑ, αλλά και το ότι δεν επισκέφτηκε προπονήσεις ομάδων ή δεν έκανε επαφές μαζί τους, έπαιξε το ρόλο του για να μη βρεθεί στον πρώτο γύρο (1-30), αλλά στα μέσα του δεύτερου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου