ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Έγινε η πρώτη επαφή με Πανιώνιο για Καββαδά

Έγινε η πρώτη επαφή με Πανιώνιο για Καββαδά

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη του επαφή με τον Πανιώνιο για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Βασίλη Καββαδά. Παρουσιάστηκε διαφορά στο οικονομικό, αλλά οι δύο πλευρές θα μιλήσουν ξανά.
Όπως σας είχαμε αναφέρει εντός της εβδομάδας, αναμένετο να πραγματοποιηθεί το πρώτο μπάσιμο του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά από τον Πανιώνιο. Το πρώτο βήμα, λοιπόν, έγινε, καθώς οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης πραγματοποίησαν την εναρκτήρια επίσημη επαφή τους με τον Πανιώνιο, συζητώντας το ενδεχόμενο μεταγραφής του 21χρονου (28/12/1991) δυναμικού σέντερ.
Ο Βασίλης Καββαδάς έχει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο έως το 2014, οι κυανέρυθροι είναι συζητήσιμοι για την μεταγραφή του παίκτη, αλλά στην πρώτη επίσημη κουβέντα που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές, σύμφωνα με την εφημερίδα "ΦΩΣ", παρουσιάστηκε οικονομική διαφορά.

Σε πρώτη φάση, λοιπόν, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε από αρκετά ψηλά τις οικονομικές τις απαιτήσεις, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν υπερβολικές από τους ερυθρόλευκους.

Δεν σημαίνει, όμως, κάτι κακό αυτή η εξέλιξη. Άλλωστε, στις μεταγραφές πάντα υπάρχουν παζάρια, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, έως να βρεθεί η "χρυσή" τομή.

Οι Πειραιώτες, πάντως, θα έχουν σύντομα και νέα επαφή με τους κυανέρυθρους, με τις δύο πλευρές, πάντως, να έχουν θετική διάθεση ώστε να έρθουν σε συμφωνία. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις, λοιπόν, αναμένεται να γίνει το "deal". Όσον αφορά τις διαθέσεις του παίκτη, να τονίσουμε ξανά πως είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου