ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

"Βροχή" οι προτάσεις, φήμες και για Κουίνσι!

"Βροχή" οι προτάσεις, φήμες και για Κουίνσι!

"Βροχή" πέφτουν οι προτάσεις στον Ολυμπιακό για ποδοσφαιριστές. Μπαρμπόσα, Μιγκέλ Βίτορ, Λουγκάνο αλλά και... Κουίνσι (φεύγει από τον Παναθηναϊκό), έχει το "μενού"!
Είναι λογικό εν μέσω μεταγραφικής περιόδου, και δη της καλοκαιρινής, να παρατηρείται ένας μικρός χαμός με παίκτες που προτείνονται καθημερινά στον Ολυμπιακό. Και λόγω της παρουσίας του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον ερυθρόλευκο πάγκο, φέτος είναι οι Πορτογάλοι που έχουν... ξεσαλώσει!
 
Έτσι τα δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου δεν σταματούν να συνδέουν σε καθημερινή βάση τον Ολυμπιακό με ποδοσφαιριστές της χώρας. Είτε της Μπράγκα, είτε της Πόρτο, είτε της Μπενφίκα.

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα (μεσοεπιθετικός της Μπράγκα), ο Μιγκέλ Βίτορ (πολυσύνθετος αμυντικός της Μπενφίκα), οι Άντριεν Σίλβα και Αγκουιάρ (αμφότεροι παίκτες της Σπόρτινγκ), είναι μερικά από τα ονόματα που "έπαιζαν" και την Παρασκευή (29/6) στον Τύπο της Πορτογαλίας.

Ωστόσο δύο είναι οι παίκτες που φήμες τους θέλουν να έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό και η περίπτωση τους παρουσιάζει ενδιαφέρον αγωνιστικό αλλά και... παρασκηνιακό. Ο ένας είναι ο Ντιέγκο Λουγκάνο, αρχηγός της Εθνικής Ουρουγουάης.

Σύμφωνα με τον "Πρωταθλητή", ο 31χρονος στόπερ (κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου) δεν υπολογίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από τον Κάρλος Αντσελότι και ο εκπρόσωπος του παίκτη, Αντρέ Φίχερ (ο οποίος έχει καλές σχέσεις με την πλευρά του Λεονάρντο Ζαρντίμ), ενημέρωσε τους ερυθρόλευκους πως θα μπορούσε να φέρει τον Λουγκάνο δανεικό στον Πειραιά.

Σίγουρα πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, ωστόσο ο αρχηγός της Εθνικής Ουρουγουάης είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και θα μπορούσε να καλύψει επάξια το κενό του Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ένας ακόμη παίκτης που φημολογείται πως προτάθηκε στον Ολυμπιακό είναι και ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός Κουίνσι, σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος".

Όπως όλα δείχνουν ο 26χρονος άσος δεν θα συνεχίσει στο "τριφύλλι", καθώς οι διοικούντες του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να πληρώσουν την οψιόν αγοράς του και ο παίκτης είτε θα μείνει στην ομάδα του Κατάρ όπου ανήκει, είτε θα παίξει σε άλλον σύλλογο της Ευρώπης (υπάρχει ενδιαφέρον από την Νάπολι). Με τις φήμες των τελευταίων ωρών να υποστηρίζουν ότι αυτή μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου