ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

"Ολυμπιακός για Βελίτσκοβιτς"


"Ολυμπιακός για Βελίτσκοβιτς"

Δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, έχοντας ήδη κάνει μια πρώτη κρούση στον παίκτη.
Για υπαρκτό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και κρούση προς τον Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, κάνει λόγο δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας.
 
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "www.blogdebasket.com" αναφέρει πως μετά την Κάχα Λαμποράλ και την Γαλατάσαραϊ, στην διεκδίκηση της υπογραφής του παίκτη έχουν μπει η Βαλένθια και ο Ολυμπιακός.

"Συνεχίζουν να προστίθενται ομάδες που ενδιαφέρονται για το μέλλον του Νόβισα Βελίτσκοβιτς, τώρα είναι η σειρά της Βαλένθια και του Ολυμπιακού, μετά τις Κάχα Λαμποράλ και Γαλατάσαραϊ που θέλουν τον παίκτη. Η Βαλένθια επιθυμεί να τον αποκτήσει αλλά κάτι τέτοιο είναι δύσκολο καθώς ο Σέρβος θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα που παίρνει μέρος στην Ευρωλίγκα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό το ενδιαφέρον του στον Βελίτσκοβιτς, αλλά η δύσκολη οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα, μπορεί να αποδειχθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο στην πραγματοποίηση μιας τέτοιας μετακίνησης.


www.redplanet.gr/

"Σύμμαχος" του Ολυμπιακού ότι είναι Πρωταθλητής Ευρώπης και του χρόνου θα αγωνίζεται ξανά στην Ευρωλίγκα", υποστηρίζουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί στο εν λόγο δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου