ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Απάντηση ΠΣΑΤ σε Ολυμπιακό για Νικολακόπουλο



Απάντηση ΠΣΑΤ σε Ολυμπιακό για Νικολακόπουλο

30/6/2012 
 

Απάντηση ΠΣΑΤ σε Ολυμπιακό για Νικολακόπουλο

"Απάντηση" υπήρξε από τη η νέα διοίκηση του ΠΣΑΤ στην ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο νωρίτερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός στρεφόμενη κατά του δημοσιογράφου, Κώστα Νικολακόπουλου.
Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ αναφέρει τα εξής:

Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του συναδέλφου Κώστα Νικολακόπουλου, μέλους του ΠΣΑΤ και επί σειρά ετών ρεπόρτερ σε θέματα Ολυμπιακού, πέραν της «στοχοποίησης» του συναδέλφου, προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Το περιεχόμενο της αφήνει γενικά και αόριστα υπονοούμενα κατά του συναδέλφου δημιουργώντας αρνητικό κλίμα.
Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε προς πάσα κατεύθυνση πως οι κανόνες δεοντολογίας είναι σαφείς και ξεκάθαροι όπως και τα όρια τους. Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η ενημέρωση είναι δημόσιο αγαθό, συνταγματικό κατοχυρωμένο και όχι χειραγωγούμενο από διάφορα κέντρα.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να τεκμηριώσει δημόσια τους ισχυρισμούς της για το συνάδελφο Κώστα Νικολακόπουλο, καθώς και να σεβαστεί και να ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες σχετικά με την ενημέρωση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση πως θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τους κανόνες δεοντολογίας και την ελευθεροτυπία, καθώς και την τιμή και την υπόληψη των μελών του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Για μια ακόμα φορά ο δημοσιογράφος Κ. Νικολακόπουλος προσπαθεί να παραπληροφορήσει τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γράφοντας ανακρίβειες και ψεύδη. Δεν θα το καταφέρει.
Οι εποχές που οι δημοσιογράφοι έπαιζαν παιχνίδια στην πλάτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για να ευνοήσουν δικά τους συμφέροντα ή συμφέροντα φίλων τους (ατζέντηδων και όχι μόνο) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί τέτοιες πρακτικές ούτε από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και το μέσο που τον φιλοξενεί, ούτε από κανέναν άλλον.

www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου