ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Μαρκόφσκι: "Θα δείξει την αξία του ο Βλαχοδήμος"

Μαρκόφσκι: "Θα δείξει την αξία του ο Βλαχοδήμος"

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι έπλεξε το εγκώμιο του μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στην Ξάνθη, Παναγιώτη Βλαχοδήμου και εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο 21χρονος άσος θα καταφέρει να δείξει την αξία του και στον Ολυμπιακό.
Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε ο Μάρκο Μαρκόφσκι στον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και την ποδοσφαιρική του αξία. Οι δύο τους αγωνίστηκαν πέρσι μαζί στην Ξάνθη, με τον νεαρό Έλληνα μεσοεπιθετικό να παίρνει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό όπου θα αγωνίζεσαι τη νέα σεζόν.
 
Ο Μαρκόφσκι μίλησε στο περιοδικό "Sportsfan" και τόνισε τα εξής για τον Βλαχοδήμο:

"Σίγουρα είναι ένας δυσεύρετος παίκτης, κυρίως στην Ελλάδα. Έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και ακόμα είναι μικρός. Πήγε στον πρωταθλητή και πιστεύω ότι θα πάρει ευκαιρίες και θα δείξει τι αξίζει", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Μαρκόφσκι ο οποίος επεσήμανε πως είναι καλό που η Ξάνθη δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά:

"Σίγουρα και αυτό είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι θετικό που η Ξάνθη έχει πολλούς μικρούς και φέτος θα δούμε κι άλλες ομάδες να το κάνουν. Για να είναι δυνατή όμως μια ομάδα, χρειάζεται ένα συνδυασμό έμπειρων και νέων".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου