ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Κινδυνεύει η Α1 μπάσκετ;;;

Κινδυνεύει η Α1 μπάσκετ;;; 

30/6/2012

Το τηλεοπτικό συμβόλαιο θα κρίνει το μέλλον της Α1
Το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ, που θα διαπραγματευτεί ο ΕΣΑΚΕ χωρίς τη συμμετοχή των δύο «αιωνίων», θα κρίνει κατά πολύ τη διεξαγωγή ή όχι της σεζόν 2012-13.
Όπως έκανε γνωστό στη χθεσινή (28/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, ο νέος πρόεδρός του Γιώργος Χαλβατζάκης, η διαπραγμάτευση για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επερχόμενης σεζόν της Α1 μπάσκετ θα γίνει χωρίς τη συμμετοχή Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ο λόγος είναι ότι οι δύο «αιώνιοι» έχουν ήδη συμβόλαιο με την διαφημιστική εταιρεία «Taff» για τα επόμενα δύο χρόνια.
Με αυτό το δεδομένο λοιπόν, η προσπάθεια για να βρεθεί ένα ικανοποιητικό τηλεοπτικό συμβόλαιο των υπόλοιπων 12 ΚΑΕ δυσκολεύει κατά πολύ, κάτι που συνεπάγεται ότι αν δεν εξασφαλιστούν τα αναγκαία έσοδά τους από την τηλεόραση, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην αρχίσει το πρωτάθλημα.
Αυτό όπως γίνεται εύκολα κατανοητό δεν συμφέρει κανέναν, και ιδιαίτερα τους δύο εκπροσώπους της Ελλάδας στην Ευρωλίγκα, των οποίων οι διοικήσεις αναμένεται να χρησιμοποιήσουν τις διασυνδέσεις τους για την καλύτερη δυνατή λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου