ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

O Aλαφουζος twitt-αρει με τα λαγουδακια του, ο ALEX WEB RADIO/TV λεει...

O Aλαφουζος twitt-αρει με τα λαγουδακια του, ο ALEX WEB RADIO/TV λεει...και ειχαμε μια σκασιλα αν θα πετυχει...

30/6/2012

  Τωρα τι να σου πω κυριε Αλαφουζο μου? οτι δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδυα? ασε που σκεφτομαι να μην παρω και διαρκειας φετος...χαμενο παιχνιδι βλεπεις...μην μας το κανεις αυτο...δεν μας λυπασαι?να δουμε τι αλλο θα σκαρφιστει το μυαλουδακι σου για να πεισεις τον οπαδο του Παναθηναικου που ρωταει με αγωνια...πέρυσι αγόρασα διαρκείας στην 8 με 360€ ενώ φέτος θα χρειαστώ 220+280=500€…για να δει τι κυριε Αλαφουζο μου? τον Μπαρμπαρουση και τον...Πιου? η θα μπει στην καταπληκτικη γηπεδαρα που δεν εχετε αξιωθει ολοι εσεις οι..α-μετοχοι να φιαξετε ? αποφασισατε να ακολουθησετε μετα απο 10 χρονια το μεγαλουργημα Κοκκαλη με τα μελη και αυτο οχι για τιποτε αλλο αλλα για να τα παιρνετε απο τους οπαδους του Παο για να μην τα βαζετε εσεις...

Λιγα λογια και καλα κυριε Αλαφουζο μου...σου κανει η απαντηση μου? εγω παντως εδω θαμαι οταν αποτυχετε να περιμενω με αγωνια να δω τι θα σκεφτεις να πεις οχι σε μενα αλλα σε αυτους που twitt-αρεις και τους ταζεις λαγους με...πετραχιλια....δεν σου κανουν ετσι σκετοι λαγοι που ειναι?

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ....

Ιδου τι εγραψε ο κυριος Αλαφουζος παλι στο twitter του... 

«Ανησυχείτε μήπως η Παναθηναϊκή Συμμαχία τα καταφέρει…» 

30/6/2012

«Ανησυχείτε μήπως η Παναθηναϊκή Συμμαχία τα καταφέρει…»
Για μία ακόμα φορά ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω Twitter… τα είπε σχεδόν για όλα με φίλους του Παναθηναϊκού αλλά και μη! Μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψη ότι κάποιοι μάλλον φοβούνται το ενδεχόμενο η Παναθηναϊκή Συμμαχία να τα καταφέρει… «Το Σεπτέμβριο θα εκλέξουμε διοίκηση που θα παίρνει όλες τις αποφάσεις», «τιτίβισε» μεταξύ άλλων.

Τόσο οι… φίλοι όσο και αυτοί που είχαν επιθετική διάθεση απέναντι στον Γιάννη Αλαφούζο και το εγχείρημά του, πήραν απαντήσεις για οτιδήποτε αφορά τον ίδιο και την Παναθηναϊκή Συμμαχία, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Αναλυτικά η συζήτηση του Γιάννη Αλαφούζου με τους “Followers” του:

Κύριε Αλαφούζο σε περίπτωση που όλα πάνε καλά σχετικά με την ΠΑΝ.ΣΥΜ, "παίζει" να βλέπουμε τα εκτός ματς από το ΣΚΑΙ;
«Τα tv rights τα έχει προς το παρόν η nova. Θα θέλατε με μικρό αντίτιμο για ΠΑΕ να μεταδίδονται παιχνίδια και μέσω Ίντερνετ; Μιλάμε πάντα για το μέλλον Φέτος δεν μπορούμε δεσμευόμαστε από nova...».

Στην περίπτωσή μου που μένω στα Γιάννενα, πέρυσι αγόρασα διαρκείας στην 8 με 360€ ενώ φέτος θα χρειαστώ 220+280=500€…
«Εάν θέλετε μόνο διαρκείας μπορείτε φέτος η ΠΑΕ έχει κάνει μεγάλες εκπτώσεις αναγνωρίζοντας τις φοβερές οικ. δυσκολίες».

Λεφτά έχετε; Και εάν έχετε γιατί δε βάζετε το χέρι στη τσέπη; Καβούρια ε; Κρίμα τους εφοπλιστές πανάθεμά σας είσαστε…
«Γνωρίζετε τις οικ. μου δυνατότητες; Τι έχω εισφέρει; Όλα τα υπολογίζετε μόνο με αριθμούς ; Τίποτα άλλο δεν μετράει;».

Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να βάζουμε μόνο λεφτά και άλλοι να παίρνουν τις αποφάσεις, σωστά;
«Τον Σεπτέμβριο αφού έχουν αρχίσει και ολοκληρωθεί σε 1η φάση οι εγγραφές θα εκλέξουμε διοίκηση που θα παίρνει όλες τις αποφάσεις».

Πάντα υπήρχε μια αρχική περίοδος, όπου διατηρούσες την ίδια θέση στα διαρκείας. Θα ισχύσει φέτος και για μέλη ή μη; Ευχαριστώ.
«Ναι βεβαίως!».

Απλά όταν έχεις 4μελή οικογένεια, πλέον δεν περισσεύουν! Όσο κι αν η καρδιά θέλει, η τσέπη δεν αντέχει!!!
«Δυστυχώς έχετε δίκιο... Ελπίζω τα πράγματα να βελτιωθούν... Λυπάμαι πολύ!».

Βγαίνει ο Ιούνιος και ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές των διαρκείας. Πως δίνετε τιμές για τα μέλη χωρίς τις αρχικές τιμές;
«Έχουν ανακοινωθεί...».

Αληθεύει; Τελικά μας φοβούνται και έχουν βάλει λυτούς και δεμένους να αποτρέψουν να πετύχει η λαϊκή εν Ελλάδι!
«Έτσι δείχνει...».

Η 13 πήρε γραμμή ν' ακολουθάει @Yalafouzos; Πάει η γραμμή των εκατομμύριων πράσινων καρδιών. Και μετά αποκαλούν εμένα πρόβατο! Γελοίοι!
«Τελικά μάλλον ανησυχείτε μήπως η Παναθηναϊκή Συμμαχία τα καταφέρει…».

Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί οι ολυμπιακοί στέλνουν πιο πολλά μηνύματα από τους Παναθηναϊκούς; Σας μυρίζει κάτι στο Φάληρο;
«Πολύ καλό! Χαχα».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου