ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Συζητήσεις για φιλικά με Νάπολι και Αλάνια

Συζητήσεις για φιλικά με Νάπολι και Αλάνια

Κοντά σε συμφωνία για διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με τη Νάπολι τον Αύγουστο βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Σε συζητήσεις και με την Αλάνια Βλαδικαφκάζ οι ερυθρόλευκοι για να κλειστεί ένα φιλικό ματς κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Αυστρία.
Στις 6 Ιουλίου αναχωρεί ο Ολυμπιακός για το Άνχερκιχ της Αυστρίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας έως και τις 18 του μήνα.
 
Όπως είναι φυσικό οι ερυθρόλευκοι πέραν των προπονήσεων θέλουν να δώσουν και ορισμένα φιλικά παιχνίδια προκειμένου ο καινούργιος τεχνικός της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, να βγάζει συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας και των ποδοσφαιριστών του αλλά και για να αρχίσει σιγά - σιγά να περνάει την φιλοσοφία του στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι λοιπόν εκτός από τα προγραμματισμένα φιλικά της Πορτογαλίας απέναντι σε Μπελενένσες, Νιούκαστλ και Πόρτο (24, 26 και 27 Ιουλίου αντίστοιχα), οι Πειραιώτες επιχειρούν να κλείσουν άλλο ένα φιλικό ματς με αντίπαλο την Αλάνια Βλαδικαφκάζ, για την περίοδο που θα βρίσκονται στην Αυστρία.

Η αναμέτρηση αυτή δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, με τους δύο συλλόγους να βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να φιξαριστεί ένα ματς προπονητικού χαρακτήρα.

www.redplanet.gr/

Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αντιμετωπίσουν σε φιλικό και 1-2 δυνατές ομάδες στην περίοδο του Αυγούστου. Έτσι λοιπόν υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις με την Νάπολι, με την συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ιταλική ομάδα να είναι πολύ κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου