ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Υπομονή για Περπέρογλου

Υπομονή για Περπέρογλου

Θα πάρει λίγο χρόνο το θέμα του Στράτου Περπέρογλου. Στον Πειραιά θέλουν να είναι σίγουροι για την κατάσταση της υγείας του παίκτη, ενώ θέλουν να δουν τι θα γίνει και με τους σέντερ.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Στράτου Περπέρογλου, όπως και ο 28χρονος (7/8/1984) σμολ-φόργουορντ έχει ως πρώτη επιλογή ώστε να συνεχίσει την καριέρα του τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης. Οι δύο πλευρές έχουν κάνει αρκετές συζητήσεις, υπάρχει κοινή διάθεση για συνεργασία, με την διαφορά στο οικονομικό θέμα να είναι μικρή.

Όπως σας είχαμε τονίσει, οι ερυθρόλευκοι έχουν  προτείνει ένα τριετές συμβόλαιο (2+1) στον παίκτη, με ετήσιες οικονομικές αποδοχές που φτάνουν τις 500.000 ευρώ (δηλαδή όσα έπαιρνε και πέρσι από τον Παναθηναϊκό), με τον ατζέντη του Στράτου  Περπέρογλου, Νίκο Λώτσο, να ζητάει 100 χιλιάρικα περισσότερα (δηλαδή 600.00 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας). Η απόσταση στα λεφτά δεν είναι μεγάλη και με καλή διάθεση (η οποία και υπάρχει) μπορεί να βρεθεί η "χρυσή" τομή. Το θέμα του Έλληνα διεθνή, όμως, θα πάρει λίγο χρόνο και χρειάζεται υπομονή. Για διάφορους λόγους.

Καταρχάς, τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, ναι μεν θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον 28χρονο σμολ-φόργουορντ, αλλά όπως σας είχαμε αναφέρει έχουν και κάποιους ενδοιασμούς με την κατάσταση της υγείας του Στράτου Περπέρογλου. 

Ο παίκτης αντιμετώπισε ένα σοβαρό και επικίνδυνο πρόβλημα τραυματισμού, όπως είναι η θρόμβωση στην ιγνυακή φλέβα (την παθαίνουν συχνοί επιβάτες που ταξιδεύουν με αεροπλάνο), η οποία βρίσκεται πίσω από το γόνατο. Και στον Πειραιά θέλουν να είναι σίγουροι πως το συγκεκριμένο πρόβλημα τραυματισμού δεν θα εμφανιστεί ξανά στον Στράτο Περπέρογλου. Την έχει "πατήσει" πολλές φορές στο παρελθόν ο Ολυμπιακός με προβλήματα υγείας των παικτών του και στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, όπως καταλαβαίνεται, θέλουν να είναι σίγουροι πως ο 28χρονος φόργουορντ δεν θα εμφανίσει ξανά παρόμοιο σύμπτωμα, το οποίο τον ανάγκασε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες.

Το ιατρικό ζήτημα, λοιπόν, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της μεταγραφής του στους ερυθρόλευκους. Αν τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείξουν πως όλα είναι εντάξει τότε η μετακίνηση του παίκτη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό θα προχωρήσει, εφόσον πάντα υπάρξει και συμφωνία στα χρήματα, όπως σχολιάσαμε και παραπάνω.

Παράλληλα, στον Πειραιά δείχνουν να "παγώνουν" για λίγο το θέμα του Στράτου Περπέρογλου, διότι θέλουν να δώσουν προτεραιότητα στις θέσεις των σέντερ. Η ομάδα έχει μείνει ουσιαστικά μόνο με τον Κάιλ Χάινς στο "5", οπότε οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δώσουν αυτή την περίοδο βαρύτητα στην ενίσχυση του ρόστερ κάτω από την ρακέτα. Είναι δεδομένο πως οι Πειραιώτες θα κινηθούν για δύο σέντερ. Θα περιμένουν τον Ντόρσεϊ, ενώ ψάχνουν  και για έναν ακόμη. Τον θέλουν, λοιπόν, τον 28χρονο φόργουορντ, αλλά δεν "καίγονται" κιόλας. Οι ψηλοί τους απασχολούν περισσότερο αυτές τις μέρες.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, οι πράσινοι ετοιμάζονται να καταθέσουν μία καλύτερη πρόταση στον Στράτο Περπέρογλου ώστε να τον κρατήσουν στην ομάδα τους, αλλά και πάλι δεν πρόκειται να φτάσουν την ερυθρόλευκη προσφορά (500 χιλιάρικα). Άλλωστε, την τελευταία φορά ενημέρωσαν την πλευρά του παίκτη πως είναι διατεθειμένοι να του δώσουν 300.000 ετησίως και η δεύτερη προσφορά των πρασίνων δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα βελτιωμένη. Ο ατζέντης του 28χρονου φόργουορντ αναφέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την Γαλατασαράι, όσο και από την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης ξεκαθάρισαν στον μάνατζερ του πως δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου