ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Βίντεο αφιέρωμα σε Σπανούλη: No Limits, No Fears

Βίντεο αφιέρωμα σε Σπανούλη: No Limits, No Fears

Δείτε και απολαύστε το καταπληκτικό βίντεο-αφιέρωμα που δημιουργήθηκε για τον Βασίλη Σπανούλη, για την συγκλονιστική σεζόν (2011/2012) που πραγματοποίησε με τον Ολυμπιακό.
Ο μετρ του είδους, ώστε να δημιουργεί καταπληκτικά ερυθρόλευκα βίντεο, DON, έφτιαξε ένα υπέροχο βίντεο-αφιέρωμα για τον Βασίλη Σπανούλη, για την συγκλονιστική σεζόν (2011/2012) που πραγματοποίησε με τον Ολυμπιακό.

Σε μία χρονιά όπου οι Πειραιώτες αναδείχτηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης ύστερα από 15 χρόνια, έχοντας για μεγάλο τους πρωταγωνιστική τον αρχηγό τους, Βασίλη Σπανούλη. Ο Red-Bill αναδείχθηκε ως μέλος της κορυφαίας πεντάδας στην Euroleague, πήρε το βραβείο του MVP του Final-Four της Κωνσταντινούπολης, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα, πέρα ότι συμπεριλήφθηκε επίσης στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, ψηφίστηκε και ως ο πολυτιμότερος παίκτης στον θεσμό. Η σεζόν 2011/2012 ήταν η δική του χρονιά, στην οποία έζησε ευχάριστες, αλλά και δύσκολες στιγμές. Στο τέλος, όμως, γεμάτος από πάθος, πίστη και εμπιστοσύνη, τόσο στις δυνάμεις της ομάδας, όσο και στις δικές του, κατέκτησε την κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όλα αυτά μέσα σε ένα βίντεο. Οι σκληρές προπονήσεις, τα μεγάλα σουτ που πέτυχε, οι δηλώσεις του, οι λύπες και φυσικά οι πολλές χαρές.

Απολαύστε το καταπληκτικό βίντεο-αφιέρωμα για τον Σπανούλη: Νο Limits, No Fears


Vassilis Spanoulis - No Limits, No Fears -... από Pireotis7

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου