ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Στην Εθνική Σερβίας ο Φέισα

Στην Εθνική Σερβίας ο Φέισα

Ο Σίνισα Μιχάηλοβιτς κάλεσε τον Λιούμπομιρ Φέισα στην Εθνική Σερβίας ενόψει των αναμετρήσεων με το Βέλγιο και τα Σκόπια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.
Στον Ολυμπιακό έχει να αγωνιστεί αρκετό καιρό, τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ωστόσο στην πατρίδα του θεωρείται απαραίτητος για την Εθνική ομάδα.

Έτσι λοιπόν ο Σίνισα Μιχάηλοβιτς κάλεσε τον Λιούμπομιρ Φέισα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σερβίας για τις αναμετρήσεις με το Βέλγιο (12/10) και τα Σκόπια (16/10), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Ο 24χρονος μέσος βρίσκεται στην 25άδα της Εθνικής Σερβίας κι εφόσον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του τις επόμενες μέρες, δεν αποκλείεται να πάρει και φανέλα βασικού.

"Ξέρω τους οκτώ παίκτες που θα ξεκινήσουν τον αγώνα ενάντια στο Βέλγιο και αυτοί που θα είναι στον πάγκο γνωρίζουν πως θα πάρουν την ευκαιρία τους. Όλοι όσοι είναι στην ομάδα μπορούν να ξεκινήσουν βασικοί και αυτή είναι η δύναμή μας, έστω κι αν το Βέλγιο δείχνει να είναι αυτή τη στιγμή η πιο συμπαγής ομάδα του ομίλου", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιχάηλοβιτς.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου