ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Μοδέστο: "Είμαστε συνειδητοποιημένοι για την εικόνα μας"

Μοδέστο: "Είμαστε συνειδητοποιημένοι για την εικόνα μας"

Ο Μοδέστο τόνισε πως οι παίκτες είναι συνειδητοποιημένοι για την αγωνιστική τους εικόνα, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα ήταν κουρασμένη από το ταξίδι.
Ο Φρανσουά Μοδέστο αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στάθηκε και στην κούραση των ερυθρολεύκων μετά από το ταξίδι στο Λονδίνο.

Ο Φρανσουά Μοδέστο, σχολίασε: "Αν και για εμένα το βασικό είναι πως κερδίσαμε και έχουμε κάνει το έξι στα έξι στο πρωτάθλημα, θέλω να ξέρετε πως είμαστε συνειδητοποιημένοι τόσο για το πως αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, όσο και για την αγωνιστική μας εικόνα. Θα δουλέψουμε όμως στις αδυναμίες και στα προβλήματα μας και θα κοιτάξουμε να τα λύσουμε, ώστε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στη συνέχεια.

Σίγουρα το ταξίδι στο Λονδίνο έφερε κούραση στην ομάδα, καθώς είχαμε και ένα παιχνίδι για το Champions League μέσα στην εβδομάδα. Δεν θέλω να το αναφέρω σαν δικαιολογία για την αγωνιστική μας εικόνα, αλλά είναι δύσκολο όταν έχεις και παιχνίδια στην Ευρώπη να ανταπεξέλθεις πλήρως στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού στο πρωτάθλημα. Πρέπει να αναφέρουμε όμως πως και ο Αστέρας έπαιξε καλά, είχε σωστές τοποθετήσεις και μας δυσκόλεψε".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου