ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Καζάζης: "Πιο έτοιμοι από τον Φοίνικα"

Καζάζης: "Πιο έτοιμοι από τον Φοίνικα"

Ο Δημήτρης Καζάζης, εμφανώς ευχαριστημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 σετ επί του Φοίνικα Σύρου, τόνισε πως η ομάδα του παρουσιάστηκε πιο έτοιμοι από τους αντιπάλους της.
Στο Final - 4 του League Cup προκρίθηκε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 3-0 σετ επί του Φοίνικα μέσα στη Σύρο (6/10) για τον Β' προκριματικό όμιλο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι τεχνικοί των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις.
Ο Δημήτρης Καζάζης από την πλευρά του, τόνισε: "Η νίκη δεν ήταν τόσο εύκολη όσο φαίνεται από το σκορ, ωστόσο τη δεδομένη χρονική φάνηκε ότι είμαστε λίγο περισσότερο πιο έτοιμοι από τον Φοίνικα, χωρίς να είμαστε και στο βαθμό που θέλουμε. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο και πλέον κοιτάμε το ματς με την Λαμία που είναι μια καλή ομάδα και μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα".

Ο τεχνικός του Φοίνικα, Χρήστος Παπάς, υποστήριξε τα εξής: "Φάνηκε και σήμερα ότι δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας με εξαίρεση το πρώτο σετ, αφού είχαμε προβλήματα στην υποδοχή ενώ και επιθετικά δεν είχαμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Αύριο με τον Μίλωνα είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας εν όψει του αγώνα με την Κηφισιά, όπου ελπίζω να είμαστε καλύτεροι".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου