ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Η ώρα της... αποκάληπσης! (Video)

Η ώρα της... αποκάληπσης! (Video) 

6/10/2012

Παιχταρά...
Πάρτε το απόφαση!
Ο Tweety θα τα  ισοπεδώσει όλα...
Είναι οργανωμένο σχέδιο λέμε! Ξεκίνησε απο την ίδια του την ομάδα, συνεχίζει με το Ελληνικό ποδόσφαιρο και μετά σειρά έχει η Ελληνική γλώσσα και συγκεκριμένα οι κανόνες ορθογραφίας.
Ποιός σας επέτρεψε κύριοι γλωσσολόγοι και άλλοι φωστήρες να νομίζετε ότι ξέρετε παραπάνω απο τον Γιάννη;
Η Αιλλινκοί γραματυκί του οίνε οι μώνυ σοστί, υ ιπώλοιπει ύσται γοια τα πανοιγειρυα (Η Ελληνική γραμματική του είναι η μόνη σωστή, οι υπόλοιποι είστε για τα πανηγύρια).
Α!  Όλα κι όλα, απο ποδόσφαιρο μπορεί να έχει μαύρα μεσάνυχτα αλλά απο γραμματική του βγάζουμε το καπέλο...
Έγραψε και ετρόμαξαν γονείς και παιδιά (καλά τα παιδιά τουλάχιστον δεν τα σκέφτηκες;), διότι θα ξεχάσουν και αυτά τα λίγα Ελληνικά που μαθαίνουν ακόμα στο σχολείο!
Έγραψε λοιπόν στο λογαριασμό του (αν είχε μιλιά ο λογαριασμός θα του έλεγε κανένα Γαλλικό με τόση ταλαιπωρία) τα παρακάτου λόγια:
"Όσο και αν φωνάζετε θα αποκαλήπσουμε..." Τι ακριβώς θέλει να πεί ο ποιητής δεν καταλάβαμε... θα αποκαλήπσουτε τί; Την καινούρια πράσινη γραμματική σας ή μήπως την παραδοχή σας ότι δεν είστε ικανοί ούτε μια αράδα να γράψετε και πλείστες όσες φορές, μια κουβέντα σωστή να εκσστομίσετε;
ΠΑΙΡΑΣΤΟΙΚΑ! μετάφραση για τους αδαείς... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!
Πάντως σαν άλλος Τζέμης Μποντ θα... αποκαλήπσει και θα  συνταράξει κόσμο και γι' αυτό του αφιερώνουμε το παρακάτω Video:



www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου