ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ιβάνοβιτς: "Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Σπανούλης"

Ιβάνοβιτς: "Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Σπανούλης"

Ο κόουτς Ιβάνοβιτς τόνισε πως θα είναι λάθος της ομάδας του αν επικεντρωθεί μοναχά στον σπουδαίο Σπανούλη, καθώς ο Ολυμπιακός διαθέτει στο ρόστερ του και άλλους ποιοτικούς παίκτες.
Ο προπονητής της Κάχα Λαμποράλ, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague για την αναμέτρηση της ομάδας του την Παρασκευή (16/11, 21:30) κόντρα στον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική των ομίλων της Euroleague. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε πως θα είναι λάθος αν οι παίκτες του επικεντρωθούν μοναχά πάνω στον Βασίλη Σπανούλη.
Ο κόουτς της ισπανικής ομάδας είπε για το παιχνίδι: "Έχω ξαναπεί από το ξεκίνημα της διοργάνωσης, πως αν δεν κερδίσουμε τα εντός έδρας παιχνίδια μας δεν αξίζουμε να περάσουμε στο TOP-16.

Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και δουλεύουμε ώστε να βγάλουμε σε αυτό το ματς όλη την απαραίτητη ενέργεια που θα χρειαστεί να παρουσιάσουμε στην αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως είναι οι εν ενεργεία Πρωταθλητές Ευρώπης, διαθέτοντας σπουδαίους παίκτες στο ρόστερ τους όπως είναι ο Σπανούλης. Πάντως, θα είναι μέγα λάθος για εμάς αν νομίζουμε πως ο Ολυμπιακός είναι μόνο ο Σπανούλης, επειδή στο ρόστερ διαθέτει και άλλους εξαιρετικούς παίκτες με ποιότητα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου