ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Δύο ταξίδια, δύο σημαντικά ματς

Δύο ταξίδια, δύο σημαντικά ματς

Μετά το ματς στο Φάληρο κόντρα στην Κέρκυρα (17/11), ο Ολυμπιακός θα έχει να κάνει δύο ταξίδια για δύο σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια. Πρώτα η Σάλκε (21/11) και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ (25/11).

Απαιτητική και ιδιαίτερα σημαντική είναι η συνέχεια του αγωνιστικού προγράμματος για τον Ολυμπιακό, τόσο σε επίπεδο ελληνικού πρωταθλήματος, όσο και για τον θεσμό του Champions League, καθώς οι ερυθρόλευκοι θα χρειαστεί να κάνουν δύο ταξίδια και να δώσουν δύο ιδιαίτερα κρίσιμα παιχνίδια και μάλιστα εκτός έδρας, για την επίτευξη των στόχων τους.
Αρχικά, ο Ολυμπιακός το ερχόμενο Σάββατο (17/11, 19:30) θα υποδεχτεί στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Κέρκυρα, για την 11η αγωνιστική της Super League. Μετά θα ξεκινήσουν τα δύσκολα για τους Πειραιώτες, καθώς θα χρειαστεί να κάνουν μέσα σε λίγες μέρες δύο ταξίδια, δίνοντας δύο σημαντικά παιχνίδια.

Την Τρίτη (20/11) οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν για την Γερμανία, ώστε την Τετάρτη (21/11, 21:45) να αντιμετωπίσουν την Σάλκε στη "Veltins-Arena", για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μία ιδιαίτερη κρίσιμη αναμέτρηση για το μέλλον των Νταμπλούχων Ελλάδας στην Ευρώπη, καθώς ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα φέρουν στο Gelsenkirchen (συν το ό,τι γίνει στο Άρσεναλ-Μονπελιέ) θα φανεί το αν θα έχουν ελπίδες πρόκρισης για τους "16" της διοργάνωσης ή το αν θα συνεχίσουν στο Europa League.

Την Πέμπτη (22/11) ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην Αθήνα και αμέσως θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το επόμενο σημαντικό παιχνίδι της ομάδας για το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στο Ρέντη την Παρασκευή (23/11) και το Σάββατο (24/11) θα ταξιδέψουν για την Θεσσαλονίκη, καθώς την Κυριακή (25/11, 19:30) θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ. Μία αναμέτρηση κορυφής για την Super League, καθώς ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας (28π) Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο ΠΑΟΚ (23π) στην Τούμπα.

Με ενδεχόμενο "διπλό" στη Θεσσαλονίκη οι ερυθρόλευκοι θα αυξήσουν το προβάδισμα τους στο +8 από την 12η αγωνιστική της Super League, ενώ αν ηττηθούν ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα μειώσει την διαφορά στο -2. Ζητούμενο για τους Πειραιώτες να διαχειριστούν σωστά από πνευματικής και αγωνιστικής πλευράς αυτά τα δύο ταξίδια και παιχνίδια, ώστε να πετύχουν το σκοπό τους τόσο στη Γερμανία, όσο και μέσα στη Τούμπα. Στο Gelsenkirchen θα αναζητήσουν τουλάχιστον την ισοπαλία κόντρα στη Σάλκε, ενώ στην έδρα του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει το "διπλό" ώστε να αποκτήσει απόσταση ασφαλείας στην βαθμολογία στην προσπάθεια του φέτος να κατακτήσει το 40ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου