ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Οζερούν: "Είναι ανεβασμένος ο Ολυμπιακός"

Οζερούν: "Είναι ανεβασμένος ο Ολυμπιακός"

Ο Γενικός Διευθυντής της Εφές, Ενγκίν Οζερούν, μίλησε ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (22/11) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, επισημαίνοντας πως οι Πειραιώτες είναι αγωνιστικά ανεβασμένοι.
Η Αναντολού Εφές κέρδισε δύσκολα την Αρμάνι Μιλάνο στην Κωνσταντινούπολη με σκορ 77-71, παραμένοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό με 4 νίκες και 2 ήττες.
Ο Γενικός Διευθυντής της τουρκικής ομάδας, Ενγκίν Οζερούν, σε δηλώσεις του μίλησε τόσο για την επικράτηση της ομάδας του, όσο και για το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Πέμπτη (22/11). Στις δηλώσεις του στάθηκε στις δύο σερί εκτός έδρας νίκες των Πειραιωτών στον όμιλο.

Ο Οζερούν, είπε: "Ήταν αναγκαία η νίκη επί της Μιλάνο. Η απουσία του Μπουρούση ήταν θετική για μας. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι και ο Βούγιατσιτς μάς οδήγησε στη νίκη. Τώρα έχουμε δύο συνεχή εκτός έδρας ματς αρχίζοντας με τον Ολυμπιακό.

Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τους νικήσουμε, αλλά μετά τις τελευταίες  νίκες τους, με τις δύο σερί να είναι εκτός έδρας, είναι ανεβασμένοι και δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση. Στόχος μας είναι να πάρουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου