ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Στορκ: "Εύχομαι ο κόσμος να είναι κοντά μας"

Στορκ: "Εύχομαι ο κόσμος να είναι κοντά μας"

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, μίλησε για το επερχόμενο ματς κόντρα στη Μαρσέιγ, την Πέμπτη (15/11, 19:00).
Στην εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει οι ποδοσφαιριστές του έως τώρα στη διοργάνωση NextGen Series, στο προσεχές ματς κόντρα στη Μαρσέιγ, αλλά και στη στήριξη που πρέπει να παρέχει ο κόσμος στην ομάδα, στάθηκε με δηλώσεις του στο olympiacos.org ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπερντ Στορκ στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

Με αφορμή το ματς κόντρα στη Μαρσέιγ την Πέμπτη, σκέφτεστε καθόλου την πρόκριση της ομάδας μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης;

"Δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτομαι. Επικεντρώνομαι στο «τώρα», όμως. Για εμάς είναι ουσιώδες το να κερδίζουμε αγώνες, ώστε οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας να γαλουχούνται με πνεύμα νικητή, όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό. Θέλω, με αυτή την ευκαιρία, να πω ότι τα παιδιά έχουν κάνει μέχρι τώρα καταπληκτική δουλειά στη διοργάνωση NextGen Series, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και κρατώντας ψηλά το όνομα του Ολυμπιακού. Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε και αν έρθει και η πρόκριση, τότε θα είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Αυτό που σκεφτόμαστε τούτη τη στιγμή, όμως, είναι να κερδίσουμε τη Μαρσέιγ".

Προσδοκάτε την ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια που κάνετε εσείς και οι ποδοσφαιριστές σας, ενόψει και του ματς της Πέμπτης;

"Σίγουρα. Αν οι φίλαθλοι στηρίζουν και την ομάδα Νέων όπως στηρίζουν την πρώτη ομάδα, θα είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Τα παιδιά κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια και χρειάζονται τον κόσμο δίπλα τους. Θα αγωνιστούν τώρα στο Καραϊσκάκη, που για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας είναι τεράστια υπόθεση. Πρέπει να αισθανθούν τη ζεστασιά του κόσμου και να απολαύσουν τη στήριξη που και οι ίδιοι χρειάζονται, μέσα σε αυτό το καταπληκτικό γήπεδο, για να πάρουν φτερά στα πόδια, όπως λέμε. Εύχομαι ο κόσμος να είναι κοντά μας!".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου