O Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για τα επερχόμενα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» κερδίζουν πάντα με... βοήθεια.

Ο Ουρουγουανός άσος άφησε σαφείς αιχμές κατά των Πειραιωτών, ενώ σχετικά με την επιστροφή του Κοντρέρας στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, ανέφερε ότι ο ίδιος αν φύγει, δεν πρόκειται να γυρίσει, ενώ στάθηκε και στη στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκαρσία στους εκπροσώπους του Τύπου:
Για τον στόχο του ΠΑΟΚ με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να κερδίσουμε αυτούς τους αγώνες. Σίγουρα βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι, όμως το σημαντικότερο είναι να κερδίζουμε μέσα στο γήπεδο. Πάντα θέλω να προχωράμε βήμα-βήμα. Ανέκαθεν στην ποδοσφαιρική μου καριέρα σκεφτόμουν τον αγώνα της εκάστοτε Κυριακής ξεχωριστά. Η άλλη ομάδα (εννοεί τον Ολυμπιακό) κερδίζει όλα τα παιχνίδια με λίγη βοήθεια. Εμείς πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας».
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έσπασε πέρυσι την κακή παράδοση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: «Δεν πιστεύω πολύ στις παραδόσεις. Πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε».
Για τις διαφορές με τις σεζόν επί Σάντος και Μπόλονι: «Υπάρχουν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές που μέρα με τη μέρα βελτιώνονται και πρέπει να τους στηρίζουμε συνέχεια. Κάποιοι άλλοι έφυγαν για το εξωτερικό».
Για την επιστροφή του Κοντρέρας στον Ολυμπιακό: «Από αυτούς που έφυγαν, ορισμένοι γύρισαν την Ελλάδα. Εμένα μου μένει λίγο ακόμα εδώ, στον ΠΑΟΚ. Όταν είναι αν φύγω, θα φύγω τελείως».
Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φιλάθλους: «Το σημαντικότερο είναι ότι ο κόσμος είναι δίπλα στον ΠΑΟΚ. Ο κάθε άνθρωπος είναι πολύ διαφορετικός. Το κυρίαρχο είναι να στηρίξουμε τον ΠΑΟΚ και να ξεχάσουμε ότι έφυγαν πολλοί παίκτες από την ομάδα. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές που έχουμε».

ΑΙΧΜΕΣ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΤΟ SPORT24 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ... από sport24tv

Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΤΟ SPORT24 ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ από sport24tv

Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΤΟ SPORT24 ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ από sport24tv
Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΤΟ SPORT24 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ ΝΑ... από sport24tv  

ALEX WEB RADIO/TV