ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Σάντος: "Είναι αρκετά θετικά όσα έχει δείξει ο Ζαρντίμ"

Σάντος: "Είναι αρκετά θετικά όσα έχει δείξει ο Ζαρντίμ"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, μίλησε για την προσαρμογή του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην Ελλάδα και τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού.
Ο Φερνάντο Σάντος παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra" και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσαρμογή του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην Ελλάδα και αν τον διευκολύνει ότι ένας συμπατριώτης του είναι προπονητής στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει πολλούς παίκτες στην Εθνική.
"Είναι αρκετά θετικά όσα έχει δείξει. Μην ξεχνάμε ότι για πρώτη φορά βγήκε από τη χώρα. Θα χρειαστεί χρόνο να γνωρίσει την κουλτούρα και την ελληνική πραγματικότητα, αλλά και ο Ολυμπιακός πρέπει να τον γνωρίσει. Τα αποτελέσματα είναι θετικά, μιλούν από μόνα τους, αλλά θα χρειαστεί χρόνο γιατί για πρώτη φορά είναι σε μεγάλη ομάδα που έχει εξαρχής ως στόχο τους τίτλους.

Οσο για την επικοινωνία μας, δεν παίζει ρόλο γιατί εγώ καλώ παίκτες που βλέπω ότι μπορούν να βοηθήσουν την Εθνική και έχουν την ποιότητα, ανεξαρτήτως ομάδας και προπονητή", ήταν η τοποθέτηση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας και συμπατριώτη του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου