ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Oλυμπιακός - Μαρσέιγ 1-1(pics+videos)


Oλυμπιακός - Μαρσέιγ 1-1(pics+videos)

16/11/2012

 Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μαρσέιγ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο NextGen Series. Το ντέρμπι κορυφής του γκρουπ δεν ανέδειξε νικητή, αν και οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς. Προκλητικοί οι παίκτες της γαλλικής ομάδας, έκαναν διαδοχικά σκληρά μαρκαρίσματα προς το τέλος του δεύτερου μέρους και ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές.

 

 Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τη Μαρσέιγ στο ντέρμπι κορυφής του 6ου ομίλου στο NextGen Series και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί στο φινάλε με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33' με τον Ντιόπ και οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν στο 45'+1' με τον Ιωαννίδη.

Η πρώτη θεαματική ενέργεια στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ήρθε στο 21' με το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Καραγκούνη μέσα από τη μεγάλη περιοχή να φεύγει μόλις άουτ, ωστόσο η φάση δεν μέτρησε τελικά, καθώς ο βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι για οφσάιντ.

Δώδεκα λεπτά αργότερα (33') η Μαρσέιγ κατάφερε να ανοίξει το σκορ εκμεταλλευόμενη λάθος των παικτών του Ολυμπιακού στο χώρου του κέντρου. Ο Λοϊακονό έγινε κάτοχος της μπάλας και πέρασε κάθετη πάσα στην πλάτη της ελληνικής άμυνας, για να βγάλει τον Ντιόπ σε θέση τετ α τετ με τον Βλάχο και τον παίκτη της Μαρσέιγ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ψύχραιμο δεξί πλασέ.

Η πειραϊκή ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Βουτσιώτης έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ιωαννίδη στην πλάτη της άμυνας της Μαρσέιγ και εκείνος αφού πρώτα απέφυγε περίτεχνα τον Σι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 63' με δυνατό σουτ του Δημακάκου, αλλά ο Σι μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Στο 72', ο Ιωαννίδης έκανε σόλο ενέργεια από τα αριστερά και "σέρβιρε" έτοιμο γκολ στον Γκίνο, αλλά το σουτ στην κίνηση του δεύτερου έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι.

Δειτε το βιντεο με τα γκολ και τις καλυτερες φασεις της αναμετρησης


Βαθμολογία:
Μαρσέιγ 8
Ολυμπιακός 6
Αρσεναλ 4
Μπιλμπάο 3

Επόμενα ματς: 
15/11: Μπιλμπάο-Αρσεναλ
28/11: Μπιλμπάο-Μαρσέιγ
12/12: Ολυμπιακός-Μπιλμπάο

Ο διαιτητής τους επέτρεψε να γίνουν χασάπηδες

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι εξελίχτηκε σε... ροντέο, με τους Γάλλους να καταφεύγουν σε "δολοφονικά" μαρκαρίσματα και τον διαιτητή να μην έχει αλλη επιλογή από τον βγάζει δύο κόκκινες κάρτες και μάλιστα απευθείας. Στο 84' ο Τσαρλς χτύπησε εκτός φάσης τον Λύρα και είδε πρόωρα την άγουσα για τα αποδυτήρια (πριν πάει εκεί πρόλαβε να πετάξει την μπάλα με δύναμη πάνω σε έναν άλλο παίκτη του Ολυμπιακού!) ενώ στο 90' ήταν η σειρά του Σπαρανγκά να προσπαθήσει να "κόψει την μπάλα" στον Λύρα, αφήνοντας τους Φωκαείς με 9 παίκτες για τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων.
Ο διαιτητής τους επέτρεψε να γίνουν χασάπηδεςΠέρα από τα δολοφονικά μαρκαρίσματα των παικτών της Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός δε θα είχε τόσες πολλές απώλειες από το ματς εάν δεν υπήρχε αυτή η απαράδεκτη ανοχή του σκληρού παιχνιδιού από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Χρυσοβάλαντη Βρακά. Ανεκδιήγητος και λίγος για την εξέλιξη της αναμέτρησης, άφησε τους παίκτες της Μαρσέιγ να μετατραπούν σε χασάπηδες και να θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών του Θρύλου
 
Πρωτοφανής ήταν πραγματικά η στάση του διαιτητή αυτού για παίκτες που θύμιζαν επικίνδυνους ξυλοκόπους και βαρούσαν κατά ριπάς στο ψαχνό τους παίκτες του Στορκ. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τέσσερις (!) παίκτες του Θρύλου κατέληξαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις! Πρόκειται για τους Λυκόγιαννη Καραγκούνη Σούκια και Πασαλίδη που θα εξεταστούν για να φανεί αν το μέγεθος του τραυματισμού τους!
 

Mεγαλη η δυσαρέσκεια για τους Γάλλους

Δυσαρέσκεια για τους Γάλλους! (video)
Δεν έχει ξαναγίνει. Τόσο πολύ κλοτσιά. Οι νέοι της Μαρσέιγ μάλλον με κάποιο άλλο άθλημα θα πρέπει να ασχοληθούν και όχι με το ποδόσφαιρο. Τα άσχημα μαρκαρίσματα έδιναν και έπαιρναν στο παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" για το NextGen. Μάλιστα ήταν τέτοια και η δυσαρέσκεια του κόσμου, που βρέθηκε στον ΝΑΟ, όπου τους γιούχαρε, μετά το τέλος του αγώνα.
Δείτε το σχετικό βίντεο, στο οποίο υπάρχουν, προς το τέλος και τα χειροκροτήματα για την πολύ καλή εμφάνιση των Νέων του Θρύλου.
 

Στορκ:«Οι Γάλλοι έκαναν πόλεμο» 

«Οι Γάλλοι έκαναν πόλεμο» (video)Ο προπονητής της ομάδας Κ20 του Θρύλου, Μπερντ Στορκ, χαρακτήρισε το παιχνίδι της Μαρσέιγ στο τελευταίο δεκάλεπτο ως «πόλεμο».Μετά την ισοπαλία της 5ης αγωνιστικής του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στο Τσάμπιονς Λιγκ των ομάδων Κ20, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν προλάβαινε με μετρά τις απώλειες παικτών του από το αντιαθλητικό παιχνίδι που έκαναν οι Γάλλοι, οι οποίοι τελείωσαν το ματς και με 9 παίκτες από τις 2 κόκκινες που δικαίως αντίκρισαν.Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ χαρακτήρισε τη συμπεριφορά των αντιπάλων του ως «πόλεμο» και όχι ποδόσφαιρο, και επίσης ανέλυσε το παιχνίδι της ομάδας του, εξέφρασε την ευχάριστη έκπληξή του από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, και εκθείασε κάποιους παίκτες του οι οποίοι όπως τόνισε έχουν μέλλον στην ομάδα. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Στορκ:«Τα τελευταία 10 λεπτά αυτό που έπαιξε η Μαρσέιγ δεν μπορείς να το αποκαλέσεις ποδόσφαιρο, ήταν πόλεμος. Δε μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη «πόλεμος» αλλά δεν ήταν ποδόσφαιρο. Έχουμε πολλούς τραυματίες τώρα και δεν ξέρω ποιοι παίκτες μου μπορούν να παίξουν την Κυριακή κόντρα στην Κέρκυρα. Είμαι απογοητευμένος από τη συμπεριφορά κάποιων παικτών της Μαρσέιγ, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όμως για μένα δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο».
Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού:
«Γενικά δεν είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι της ομάδας μου στο πρώτο ημίχρονο . Ήμασταν λίγο φοβισμένοι και αιφνιδιαστήκαμε από την πίεση των Γάλλων από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Δεν βρήκαμε λύσεις στο πρώτο μέρος για να παίξουμε ποδόσφαιρο, και παρά το ότι είχαμε κάποιες φάσεις δεν έμεινα ικανοποιημένος. Πετύχαμε το γκολ από το τίποτα, χωρίς να έχουμε καμιά ευκαιρία πιο πριν. Ο Ιωαννίδης ωστόσο που πέτυχε το γκολ έκανε γενικά ένα καλό ματς και ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε μια άλλη ομάδα. Ήταν καλύτερο το παιχνίδι μας, και είχαμε και τη μεγάλη ευκαιρία με τον Γκίνο και την πολύ καλή ενέργεια του Ιωαννίδη να πάρουμε τη νίκη με 2-1. Αλλά δυστυχώς δεν έγινε και μείναμε στην ισοπαλία με 1-1».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το «x»:

«Όχι, όταν παίζεις στο γήπεδό σου θέλεις περισσότερα από το «x» αν μπορεί να γίνει αυτό. Εμείς πιστέψαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε και είχαμε και καλά παιχνίδια με Μαρσέιγ και Άρσεναλ, έχοντας συγκεντρώσει 5 βαθμούς, και ο στόχος μας ήταν να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε ότι ο αντίπαλός μας σήμερα ήταν πολύ δυνατός, αλλά είχαμε την ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο να νικήσουμε. Παρόλα αυτά τώρα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε στο τελευταίο ματς με την Μπιλμπάο στις 12 Δεκέμβρη στο γήπεδό μας και τα αποτελέσματα στα άλλα ματς, και δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα στην υπόθεση πρόκριση».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και το ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του:
«Θα δούμε αύριο και μέχρι την Κυριακή πως θα είναι η κατάστασή τους. Μερικοί φαίνεται να έχουν σοβαρότερους τραυματισμούς και νομίζω τέσσερις από αυτούς πρέπει να πάνε για εξετάσεις στο νοσοκομείο. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα έχουμε κι άλλα προβλήματα».

Για το φιλικό με τη Σάλκε την ερχόμενη Τρίτη:

«Δεν ξέρω ούτε εκεί ποιους παίκτες θα έχω στη διάθεσή μου, γιατί υπάρχει νωρίτερα και το ματς με την Κέρκυρα, και τότε θα πρέπει να δούμε πόσους παίκτες υγιείς θα μπορούμε να πάρουμε μαζί μας στη Γερμανία».

Το σχόλιό του για τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο:

«Μας εξέπληξαν ευχάριστα που ήρθαν αρκετοί φίλαθλοι να μας υποστηρίξουν. Ήταν ενδιαφέρον και δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα για την ομάδα. Στην αρχή ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για τους παίκτες μου να παίζουν μπροστά σε τόσο κόσμο στο Καραϊσκάκη, όμως στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι το συνήθισαν και προσαρμόστηκαν».

Για την παρουσία των Λύρα, Ιωαννίδη και Βουτεσιώτη τόνισε:

«Έχουν δουλέψει πολύ τους τελευταίους 3-4 μήνες και πιστεύω πως έχουν μέλλον στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να προστατευτούν γιατί ανήκουν στην ομάδα ακόμα. Όμως στην Ελλάδα υπάρχουν άλλοι κανόνες από ότι στην Ευρώπη και αν δεν κάνουν συμβόλαιο μπορούν να φύγουν χωρίς κανένα αντίτιμο.  Αυτός είναι ο ένας λόγος, αλλά επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ καλοί παίκτες και θα έχουνε λαμπρό μέλλον, αρκεί να βελτιωθούν και να εξελιχθούν περισσότερο. Δεν είναι έτοιμοι αυτή τη στιγμή, αλλά είναι πολύ ενδιαφέροντες παίκτες για το μέλλον».
Δείτε το video με τις δηλώσεις του:

«Αντιαθλητικοί οι Γάλλοι»

«Αντιαθλητικοί οι Γάλλοι» (video)Από τα πόδια του Δημήτρη Βουτσιώτη δημιουργήθηκαν οι περισσότερες ευκαιρίες στο ματς της Κ20 του Θρύλου κόντρα στη Μαρσέιγ.Ήταν από τους παίκτες που διακρίθηκαν στο ματς των Νέων του Θρύλου κόντρα στους αντίστοιχους της Μαρσέιγ ο Δημήτρης Βουτσιώτης. Μετά το τέλος του ματς δήλωσε πως η αντιαθλητική συμπεριφορά των Γάλλων, ειδικά στο δεύτερο μέρος, αποσυντόνισε την ομάδα του και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης.
Δείτε το video με τις δηλώσεις του:

«Δεν ειμαι ευχαριστημένος»

«Δε μένω ευχαριστημένος»(video)

Ο Νίκος Ιωαννίδης έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στη Μαρσέιγ και πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν έμεινε ευχαριστημένος από τον εαυτό του.Σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Μαρσέιγ, ένας από τους καλύτερους παίκτες του Θρύλου στο ματς ο Νίκος Ιωαννίδης, στάθηκε στο σκληρό παιχνίδι που έπαιξαν οι Γάλλοι, στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, αλλά τόνισε επίσης πως παρά το γκολ που σημείωσε δεν μένει ευχαριστημένος και θα ήθελε να κάνει κάτι παραπάνω για να πάρει τη νίκη η ομάδα του.

Δείτε το video με τις δηλώσεις του:



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου