ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Γκρέκο: "Δεν περίμενα αυτό το πράγμα που συνάντησα"

Γκρέκο: "Δεν περίμενα αυτό το πράγμα που συνάντησα"

Ο Λεάντρο Γκρέκο αισθάνεται υπέροχα στον Ολυμπιακό και απολαμβάνει κάθε στιγμή του στην ομάδα, όπως δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του.
Ο Ιταλός μέσος του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλικό ραδιόφωνο, μιλώντας για την εμπειρία του στην Ελλάδα, τον Βασίλη Τοροσίδη, αλλά και τον Ντανιέλε ντε Ρόσι.
"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την παρουσία μου στον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής. Είναι εξαιρετικά εδώ. Ήξερα ότι θα έβρισκα ένα θερμό κλίμα από τους οπαδούς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα αυτό το πράγμα που συνάντησα. Οι Έλληνες φίλαθλοι ζουν για τον Ολυμπιακό και είναι πάρα πολύ εκδηλωτικοί. Το γήπεδο είναι υπέροχο", είπε αρχικά ο Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Βασίλη Τοροσίδη.

"Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που αγωνίζεται και με την Εθνική ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα αισθάνεται άνετα και μπορεί να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ομάδα".
 
Τέλος, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι: "Έχω την αίσθηση ότι η διοίκηση θέλει να πουλήσει τον Ντανιέλε. Όταν το καλοκαίρι είχαν προσπαθήσει κάτι τέτοιο ο κόσμος είχε αντιδράσει έντονα. Είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Μπορεί να είναι μία δύσκολη περίοδος γι' αυτόν, αλλά παραμένει επαγγελματίας. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον σύλλογο", ανέφερε σχετικά.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου