ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Καμπέθας: "Δεν είναι τελικός, αλλά ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι"

Καμπέθας: "Δεν είναι τελικός, αλλά ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι"

Ο Κάρλος Καμπέθας μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κάχα Λαμποράλ απέναντι στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα δώσει όλες της τις δυνάμεις για να φτάσει στη νίκη.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (16/11) την Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια και σε περίπτωση που πάρει το θετικό αποτέλεσμα μπαίνει στο "κόλπο" τη διεκδίκησης της δεύτερης θέσης στον όμιλο της Euroleague.
Ο γκαρντ της Κάχα, Κάρλος Καμπέθας, μίλησε για την αναμέτρηση με τους Πρωταθλητές Ευρώπης, τον Βασίλη Σπανούλη, τη δύναμη της έδρας των Βάσκων, όπως και τον όμιλο, ο οποίος είναι εξαιρετικά δύσκολος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κάρλος Καμπέθας στο Sport24.gr:

Το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ένας "τελικός" για την Κάχα Λαμποράλ μετά τα τελευταία αποτελέσματα σας στην Ευρωλίγκα;

"Μαθηματικά αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πώς αυτό το ματς δεν είναι "τελικός", αλλά σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αν χάσουμε την Παρασκευή (16/11) μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αν πάρουμε όλους τους αγώνες που θα μας έχουν απομένει στην πρώτη φάση. Όμως, δεν σκεφτόμαστε την ήττα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και πάμε για να νικήσουμε το βράδυ της Παρασκευής".

Φέτος έχετε και πάλι κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση σας. Θεωρείς ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ομάδα, είναι έλλειψη συγκέντρωσης για παράδειγμα;

"Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Ίσως είναι πολλά μικρά πράγματα που κάνουν να φαίνεται ότι έχουμε κάποιο μεγαλύτερος. Οι τραυματισμοί, το πρόγραμμα που έχουμε, τα ταξίδια, η πίεση... Όταν παίζουμε όπως πραγματικά θέλουμε είμαστε μία δυνατή ομάδα. Η Κάχα Λαμποράλ έχει σπουδαίους παίκτες και σπουδαίο προπονητή. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι στον Ολυμπιακό και να παλέψουμε μέχρι την τελευταία μας ανάσα!".

Πιστεύεις ότι η απόδοση του Βασίλη Σπανούλη και το πώς θα τον αντιμετωπίσετε θα αποτελέσει το "κλειδί" της αναμέτρησης;

"Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης στο ρόστερ του Ολυμπιακού, όμως δεν υπάρχει σε καμία ομάδα μόνο ένας παίκτης. Πιστεύεις εσύ ότι ο Αντρές Νοτσιόνι είναι ο παίκτης "κλειδί" για την Κάχα; Είμαστε κάτι περισσότερο από τον Νοτσιόνι. Είμαστε ο Σαν Εμετέριο, ο Μπραντ Όλεσον και ο Ματσέι Λάμπε. Είμαστε δώδεκα παίκτες. Και ο Ολυμπιακός το ίδιο".

Οι οπαδοί σας στηρίζουν την ομάδα σε κάθε παιχνίδι, θα είναι λοιπόν δίπλα σας για ακόμα μία φορά;

"Οι Βάσκοι οπαδοί πάντα είναι δίπλα μας! Η "Φερνάντο Μπουέσα Αρένα" είναι ένα εκπληκτικό γήπεδο. Σε κάθε παιχνίδι περισσότεροι από 12.000 οπαδοί ενισχύουν και στηρίζουν την ομάδα. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Δεν μπορούμε να νικήσουμε χωρίς αυτούς".

Πιστεύεις ότι ο όμιλος σας στην Ευρωλίγκα είναι ο πιο δύσκολος στην διοργάνωση τη φετινή σεζόν;

"Ο προπονητής μας ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς το έχει πει πολλές φορές αυτό. Έτσι κι αλλιώς η Ευρωλίγκα είναι μία δύσκολη διοργάνωση. Την περυσινή χρονιά, η Κάχα κέρδισε πέντε παιχνίδια και αποκλείστηκε από το "Top-16". Ίσως αυτή την φορά να καταφέρουμε να προκριθούμε με τέσσερις νίκες. Ναι, είναι ένα πολύ απαιτητικό γκρουπ, διότι έχουμε τον περυσινό πρωταθλητή Ευρώπης και άλλους δύσκολους αντιπάλους. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι: η ήττα μας στο Ζάγκρεμπ την προηγούμενη εβδομάδα το αποδεικνύει".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου