ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Δεδομένη θεωρείται η μεταγραφή του Σκόνδρα τον Γενάρη

Δεδομένη θεωρείται η μεταγραφή του Σκόνδρα τον Γενάρη

Δεδομένη χαρακτηρίζεται η μεταγραφή του Σκόνδρα από τον Ατρόμητο στον Ολυμπιακό τον Γενάρη, ανεξάρτητα από το αν μείνει ή δεν μείνει ο Τοροσίδης στην ομάδα.

Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο χαρακτηρίζεται ως δεδομένη η απόκτηση του 22χρονου (21/2/1990) δεξιού μπακ, Γιάννη Σκόνδρα, από τον Ατρόμητο, στην ερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει ήδη συζητήσει με την αντίστοιχη του Ατρομήτου για την μεταγραφή του Γιάννη Σκόνδρα, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ αναμένεται μάλιστα να έρθει στο μεγάλο λιμάνι από τον Γενάρη, καθώς δεν θα υπάρξει συμφωνία αλά Ανδρέας Τάτος, δηλαδή στο να τον αποκτήσει τώρα ο Ολυμπιακός αλλά να τον αφήσει ως δανεικό στον Ατρόμητο έως το τέλος της σεζόν.

Η μεταγραφή του Γιάννη Σκόνδρα, πάντως, δεν έχει να κάνει με το θέμα του Βασίλη Τοροσίδη και ο νεαρός μπακ της ομάδας του Περιστερίου θα μετακομίσει στον Πειραιά ασχέτως από το αν ανανεώσει ή δεν ανανεώσει ο αρχηγός των ερυθρολεύκων. Άλλωστε, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν και έναν δεύτερο δεξιό οπισθοφύλακα, ώστε να υπάρχει ως εναλλακτική λύση πίσω από τον "Τόρο". 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου