ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Κάρολ: "Θα ήθελα να μείνω εδώ"(video)

Κάρολ: "Θα ήθελα να μείνω εδώ"(video)

Ο Ρόι Κάρολ εξέφρασε την ελπίδα του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ αποθέωσε τους συμπαίκτες του για την ομαδική δουλειά, καθώς ο Θρύλος με τον Βορειοϊρλανδό τερματοφύλακα στην εστία είναι αήττητος!
Ο 35άχρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως απολαμβάνει την ερυθρόλευκη διαδρομή του, με δηλώσεις του έπειτα από το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε:

Για το ματς με την ΑΕΚ: "Ήμασταν απαράδεκτοι στο πρώτο μέρος, απογοητευτικοί. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο 11 εναντίον 11 στο παιχνίδι και στη συνέχεια. Μετά την αποβολή ήμασταν καλύτεροι και νικήσαμε. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε και είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε στη νίκη".

Για το γεγονός ότι συνεχώς βελτιώνεται: "Είναι λογικό. Όταν παίζεις σε όλα τα παιχνίδια και παίρνεις παιχνίδια στα πόδια σου το απολαμβάνεις. Αυτή είναι η δουλειά ενός γκολκίπερ. Πρέπει να δουλεύεις συνέχεια και να περιμένεις να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που θα πάρεις. Αυτό κάνουμε και προσωπικά απολαμβάνω κάθε στιγμή. Όταν ήμουν στον ΟΦΗ, αλλά και τώρα, που είμαι εδώ, δουλεύω σκληρά και για αυτόν τον λόγο, ενώ είμαι 35 ετών ακόμη το απολαμβάνω και ακόμη μαθαίνω πράγματα. Αυτό πρέπει να κάνω. Πρέπει να αναλαμβάνω κάθε λεπτό το γεγονός ότι παίζω και προπονούμαι".

Για το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν: "Δεν ξέρω τι θα γίνει αυτήν τη στιγμή. Ακολουθούν ακόμη πολλά παιχνίδια. Προς το παρόν, το πρωί (σ.σ.: χθες) πετάω για τη Βόρειο Ιρλανδία, καθώς παίζουμε φιλικό στο Μπέλφαστ. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω με κανέναν από τον σύλλογο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να διατηρήσω τη φόρμα μου και να συνεχίσω να παίζω καλά για την ομάδα μου. Αυτό θέλω να κάνω εδώ. Εντάξει, ελπίζω ότι κάτι θα γίνει έως το τέλος της σεζόν. Θα ήθελα να μείνω εδώ. Αλλά είναι στο χέρι του συλλόγου να με κρατήσει. Θα ήθελα να συνεχίσω και πιστεύω ότι θα δούμε τι θα γίνει πριν τα Χριστούγεννα ή λίγο μετά τον νέο χρόνο".

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι αήττητος με τον Κάρολ στην εστία (17 νίκες, 2 ισοπαλίες σε 19 ματς): "Είμαι απογοητευμένος, θα έπρεπε να είχαμε 19 νίκες (γέλια). Δεν είναι μόνο το τι κάνω εγώ, αλλά όλη η ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά όλοι μαζί και για αυτό τα έχουμε καταφέρει. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και είναι δουλειά μας να δουλεύουμε σκληρά. Για αυτό μου αρέσει να παίζω εδώ, έχουμε σπουδαίο ομαδικό πνεύμα, πολύ καλούς παίκτες. Εάν είδατε σήμερα δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Δουλεύουμε σκληρά στην άμυνα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Βορειοϊρλανδού τερματοφύλακα...

Δηλώσεις Ρόι Κάρολ μετά το τέλος του αγώνα... από redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου