ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Δείξαμε χαρακτήρα και ποιότητα"

Μπαρτζώκας: "Δείξαμε χαρακτήρα και ποιότητα"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου ήταν εμφανώς χαρούμενος και ικανοποιημένος από το "διπλό" των Πειραιωτών μέσα στη χώρα των Βάσκων επί της Κάχα Λαμποράλ. Στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα και ποιότητα τόσο στο Μιλάνο, όσο και στη Βιτόρια φτάνοντας στις νίκες. Παράλληλα αποθέωσε τον Κάιλ Χάινς για την καταπληκτική του εμφάνιση.
Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας, σχολίασε: "Προφανώς αυτό ήταν το κρίσιμο βήμα για μας. Είχαμε δυο εκτός έδρας παιχνίδια στο Μιλάνο κι εδώ, στα οποία δείξαμε χαρακτήρα και ποιότητα. Η Κάχα πριν το παιχνίδι είχε πει ότι το παιχνίδι είναι ένας τελικός γι’ αυτούς.

Εμείς είχαμε απαντήσεις σ’ όλα και κυρίως ελέγξαμε το ρυθμό στο τέλος που είναι το πιο σημαντικό όταν παίζεις απέναντι σε ισπανικές ομάδες.Με 10 ασίστ παραπάνω και με βάση τη γενικότερη εικόνα των στατιστικών ήταν δύσκολο για μας να χάσουμε σήμερα.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και τη σπουδαία ατμόσφαιρα. Εύχομαι ότι καλύτερο για την Κάχα Λαμποράλ.Δεν ήταν πιο εύκολη η νίκη απ’ ότι την περιμέναμε. Είχαμε πει στα αποδυτήρια ότι θα πρέπει να βάλουμε πίεση στην Κάχα Λαμποράλ.

Είχαμε πει να προσέξουμε στην άμυνα και να τρέξουμε στην επίθεση κι αν δεν το κάναμε τότε να παίξουμε τα συστήματά μας σωστά. Στο ημίχρονο είπαμε να διορθώσουμε τα εύκολα λάθη που  κάναμε στο πρώτο μισό. Ο Κάιλ Χάινς σήμερα ήταν παντού, ήταν εξαιρετικός."

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου