ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Παπανικολάου: "Σκοπός να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας"

Παπανικολάου: "Σκοπός να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας"

Ο Παπανικολάου κρατάει χαμηλούς τόνους, επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια για να φτάσει στο "διπλό" επί της Κάχα Λαμποράλ θα πρέπει να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του.
O Kώστας Παπανικολάου πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση την προηγούμενη εβδομάδα στο Μιλάνο, "σκοτώνοντας" την Αρμάνι από την  περιφέρεια με 5/6 τρίποντα και 17 πόντους. Στόχος του να επαναλάβει μία θετική εμφάνιση απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ, ενώ στις δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Βιτόρια τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι για να πάρουν το "διπλό" θα πρέπει να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.
Ο Κώστας Παπανικολάου, σχολίασε: "Δεν λέμε μεγάλα λόγια. Είμαστε σε καλή κατάσταση όλα τα παιδιά. Σημαντικό παιχνίδι και το θέλουμε πολύ.

Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παλέψουμε στην κάθε φάση. Ομάδα με ιδιαιτερότητες η Κάχα Λαμποράλ καθώς έχει ψηλούς που σουτάρουν και παίζουν αρκετά εκτός ρακέτας.

 Ομάδα γρήγορη που τους αρέσει να τρέχουν. Να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε εμείς και όχι εκεί που θέλουν να το πάνε αυτοί ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου