ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Βλάχος: "Η νίκη είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Θύρας 7"

Βλάχος: "Η νίκη είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Θύρας 7"

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με 9-8 και ο Θοδωρής Βλάχος αφιέρωσε τη νίκη στη "Θύρα 7" που στηρίζει οικονομικά τα ερασιτεχνικά τμήματα.
Δια στόματος του προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχου, η νίκη αφιερώθηκε στους φιλάθλους της ομάδας που κατέκλυσαν το κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά:
 "Σε πολύ δύσκολες εποχές για όλες τις ελληνικές οικογένειες οι φίλαθλοί μας στηρίζουν τις ομάδες του Ερασιτέχνη και όπως όλοι γνωρίζουν για ακόμη μία φορά η Θύρα 7 ενίσχυσε οικονομικά τον σύλλογο. Θέλουμε να αφιερώσουμε σε αυτά τα παιδιά τη σημαντική νίκη που πετύχαμε κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας του Βελιγραδίου πρέπει να είναι από τις καλύτερες σε αγώνα του δικού μας αθλήματος.

Για τρία οκτάλεπτα παίξαμε πολύ καλά. Στο τέταρτο μας βγήκε η κούραση. Δεχτήκαμε την ισοφάριση, αλλά νομίζω το γκολ του Μπλάι αποκατέστησε την συνολική εικόνα της αναμέτρησης. Στον Ολυμπιακό δεν έχουμε μάθει να κρύβουμε τους στόχους μας. Εκτός, λοιπόν, από την πρόκριση στην επόμενη φάση θέλουμε να φτάσουμε ως το φάιναλ – 4 της διοργάνωσης. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Προς το παρόν, μας περιμένουν δύο ακόμη δύσκολα παιχνίδια, υψηλού επιπέδου κόντρα στη Γιούγκ από τα οποία πιθανότατα θα κριθεί ποια ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου μας".

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Σάβιτς, δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις παραδοσιακές μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού πόλο. Ειδικά φέτος πιστεύω ότι είναι πλήρης, όπως πολύ ενισχυμένη είναι και η δική μας ομάδα. Είμαστε νέα ομάδα δεν έχουμε πίεση, ούτε άγχος για το που θα φτάσουμε. Στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν κακοί για τρία οκτάλεπτα και καταφέραμε να αντιδράσουμε μόνο στο τέλος. Δυστυχώς ένα γκολ στην εκπνοή μας στέρησε τον βαθμό της ισοπαλίας που θα ήταν ένα αποτέλεσμα καλό για τους φιλάθλους και των δύο ομάδων που δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα μοναδική".

Ο Μπλάι Μάλιαρακ, που χάρισε την 3η νίκη στην ομάδα σε ισάριθμους ευρωπαϊκούς αγώνες (ο Ολυμπιακός έχει και ένα ρεπό), τόνισε: "Η νίκη δεν ήταν μόνο δική μου υπόθεση. Όλοι οι συμπαίκτες μου βοήθησαν ώστε να πανηγυρίσουμε μία ακόμη επιτυχία. Στα ομαδικά άλλωστε αθλήματα το σύνολο είναι αυτό που κερδίζει και χαίρομαι που έχω συμπαίκτες τόσο καλούς αθλητές. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την δυναμική παρουσία τους στο κολυμβητήριο. Δεν σταματάμε εδώ και επικεντρωνόμαστε στην προετοιμασία για τους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου