ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Κοζέρ: "Παίκτης-κλειδί ο Σπανούλης"

Κοζέρ: "Παίκτης-κλειδί ο Σπανούλης"

Ο Κοζέρ χαρακτήρισε παίκτη-κλειδί τον Σπανούλη για τον Ολυμπιακό, καθώς όποτε εκείνος παίζει καλά, παίζει καλά και η ομάδα του Πειραιά. "Δυνατή άμυνα, υπομονή και να παίξουμε έξυπνα", είπε.
Ο 25χρονος Γάλλος γκαρντ της Κάχα Λαμποράλ, Φαμπιάν Κοζέρ, μίλησε στην Euroleague για το παιχνίδι της Παρασκευής (16/11, 21:30) κόντρα στον Ολυμπιακό, αναγνωρίζοντας και εκείνος την σημασία της παρουσίας του Βασίλη Σπανούλη στην ομάδα των Πειραιωτών. "Είναι ο παίκτης-κλειδί τους. Αν παίζει εκείνος καλά, παίζει και η ομάδα τους καλά", σχολίασε.
Ο Φαμπιάν Κοζέρ, σχολίασε: "Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη. Κάναμε μία απογοητευτική εμφάνιση στο Ζάγκρεμπ όπου ηττηθήκαμε από την Τσεντεβίτα και τώρα θα χρειαστεί να κερδίσουμε τουλάχιστον τρία παιχνίδια στη συνέχεια και ειδικά τα επόμενα τρία που έχουμε να δώσουμε στην έδρα μας, με πρώτο αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η τελευταία μας νίκη στο πρωτάθλημα μας έκανε καλό, καθώς μας προσέφερε αυτοπεποίθηση. Γνωρίζουμε πως ο Σπανούλης είναι ο παίκτης-κλειδί στον Ολυμπιακό. Αν εκείνος παίζει καλά, τότε παίζει καλά και η ομάδα. Δημιουργεί το παιχνίδι της ομάδας, ενώ μπορεί να πασάρει και να σκοράρει με τρομερή ικανότητα. Θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλή δουλειά πάνω του.

Αυτό που μας έχει διδάξει ο κόουτς είναι το εξής: δυνατή άμυνα, υπομονή στην επίθεση, να αποφύγουμε τα λάθη και να παίξουμε έξυπνα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου