ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ρεπό και ετοιμάζονται για Βιτόρια

Ρεπό και ετοιμάζονται για Βιτόρια

Ρεπό είχαν την Δευτέρα (12/11) οι Πρωταθλητές. Απo Τρίτη (13/11) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει Κάχα Λαμποράλ, την οποία και θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή (16/11) στη Βιτόρια.
Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Δευτέρα (12/11) ώστε να ξεκουραστούν, καθώς την προηγούμενα ημέρα είχαν αντιμετωπίσει στο Περιστέρι (78-92) την τοπική ομάδα, την οποία και κέρδισαν.
Οι ερυθρόλευκοι είχαν ανάγκη από ανάσες ενόψει της συνέχειας, καθώς την Τρίτη (13/11) θα επιστρέψουν στο ΣΕΦ ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς κόντρα στη Κάχα Λαμποράλ, την οποία και θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή (16/11, 21:30) στη Βιτόρια για την 6η αγωνιστική της Euroleague. Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν για την Ισπανία την Πέμπτη (15/11).

Μετά το πολύτιμο "διπλό" μέσα στο Μιλάνο επί της Αρμάνι (71-84), οι Πρωταθλητές Ευρώπης στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι τους για την Euroleague. Πρόκειται για ένα ματς με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς στο ενδεχόμενο που ο Ολυμπιακός κερδίσει την Κάχα μέσα στην Βιτόρια θα έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση του στο TOP-16, ενώ παράλληλα θα αφήσει εκτός συνέχειας την ισπανική ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι στον όμιλο έχουν ρεκόρ 3-2 (νίκες-ήττες) και οι Βάσκοι 1-4 (νίκες-ήττες).

Σκοπός του κόουτς Γιώργου Μπαρτζώκα να δουλέψει περισσότερο αυτές τις ημέρες με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τζος Πάουελ, καθώς η ομάδα θα χρειαστεί την θετική παρουσία του Αμερικανού φόργουορντ-σέντερ στη Βιτόρια. Στην πρεμιέρα της Euroleague ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κάχα Λαμποράλ με σκορ 85-81.

Olympiakos - Caja Laboral 85-81 (11-10-2012) από Pireotis7
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου