ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Γκολάρα του Χολέμπας με την Εθνική

Γκολάρα του Χολέμπας με την Εθνική

Ο Χοσέ Χολέμπας πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Εθνική Ελλάδας, στη 10η συμμετοχή του, και οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε φιλική νίκη με 1-0 στην έδρα της Ιρλανδίας.
Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού έπαιξε αριστερός χαφ και σκόραρε έπειτα από πολύ ωραία συνεργασία. Χολέμπας και Μήτρογλου αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, ο Τοροσίδης έγινε αλλαγή στο 61' από τον Γιάννη Μανιάτη. Δεν αγωνίστηκε ο Σιόβας.
Το γκολ της γαλανόλευκης σημειώθηκε στο 29ο λεπτό. Οι διεθνείς άλλαξαν ωραία την μπάλα έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, με τον Χολέμπας να βρίσκει τον Σαμαρά, αυτός τον Μήτρογλου, ο τελευταίος ξανά τον Σαμαρά αυτός εκ νέου την έδωσε στον Χολέμπας και αυτός με δυνατό δεξί σουτ νίκησε τον Φορντ για να κάνει το 0-1.

Γήπεδο: "Aviva Stadium"

Διαιτητής/Βοηθοί: Σμουέλεβιτς (Ισραήλ)/ Νταβίντι (Ισραήλ), Γεχοσούα (Ισραήλ)

Ιρλανδία (Τραπατόνι): Φoρντ, Κόλεμαν, Ο' Σέι, Κλαρκ, Γουόρντ, Μπρέιντι (46' Χούλαχαν), ΜακΚάρθι (70' Μέιλερ), Γουΐλαν (33' λ.τρ. Άντριους), ΜακΚλιν, Κοξ (61' Κιοχ), Λονγκ (46' Ντόιλ).

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης (61' Μανιάτης), Σταφυλίδης (82' Σπυρόπουλος), Παπασταθόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Ταχτσίδης, Νίνης (61' Βύντρα), Χολέμπας (46' Φορτούνης), Σαμαράς (46' Σαλπιγγίδης), Μήτρογλου (46' Αθανασιάδης).

Κίτρινες κάρτες: Λονγκ (37', Ιρλανδία), Κλαρκ (42', Ιρλανδία)-Φορτούνης (85', Ελλάδα)

Σκόρερ: Χολέμπας (29', Ελλάδα)


ireland greece 0-1 holebas goal από maxgelisva


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου