ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Εκτός αποστολής Φετφατζίδης, Τοροσίδης, Μανωλάς

Εκτός αποστολής Φετφατζίδης, Τοροσίδης, Μανωλάς

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Κέρκυρα. Εκτός 20άδας έμεινε ο Γιάννης Φετφατζίδης για λόγους τακτικής, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να προφυλάξει τους Βασίλη Τοροσίδη και Κώστα Μανωλά. Πρόβλημα με Γιάννη Μανιάτη.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (17/11, 19:30) κόντρα στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (16/11, 10:30), με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να ανακοινώνει την αποστολή, η οποία κρύβει αρκετές εκπλήξεις.
Ο Πορτογάλος προπονητής άφησε εκτός 20άδας τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Γιάννης Μανιάτης γύρισε το πόδι του, παρόλα αυτά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο Βασίλης Τοροσίδης νιώθει ενοχλήσεις από μία κάκωση στο δεξί του πόδι και προφυλάσσεται, όπως προφυλάσσεται και ο Μανωλάς, αν και προπονήθηκε κανονικά. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Στην 20άδα βρίσκεται ο Γιάννης Ζαραδούκας, ενώ αποκλείστηκε ο Ανδρέας Τάτος.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ στις στημένες φάσεις, ενώ έκαναν και δίτερμα τόσο σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου, όσο και σε χώρο μικρότερο αυτού. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ από ορισμένους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να δουλέψουν το καλό τους πόδι.

Την αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα απαρτίζουν οι: Κάρολ, Μέγκιερι, Σιόβας, Ζαραδούκας, Χολέβας, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου