ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ενδιαφέρον για Εστράδα

Ενδιαφέρον για Εστράδα

23/12/2012
 Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Εστράδα για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Γάλλους. Το συμβόλαιο του Χιλιανού της Μονπελιέ λήγει το καλοκαίρι, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Ενδιαφέρον για Εστράδα
Διερευνητική πρόταση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μάρκο Εστράδα αποκαλύπτουν οι Γάλλοι.

Ο Χιλιανός χαφ φέρεται να προτάθηκε εκ νέου στους Πειραιώτες, οι οποίοι βρίσκονται στην αναζήτηση κάποιου αξιόλογου «κόφτη» και ήρθαν σε επαφή με την Μονπελιέ για να μάθουν ποια είναι τα δεδομένα να προχωρήσει η υπόθεση την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Η εφημερίδα «Γαύρος» επικαλείται πηγές από την Γαλλία, σύμφωνα με τις οποίες είναι πολύ πιθανό να επανέλθει άμεσα στο προσκήνιο, και μπορεί να σημειωθούν εξελίξεις εφόσον ισχύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν το φημολογούμενο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον διεθνή μέσο.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ασχοληθεί με την περίπτωση του 29χρονου παίκτη πριν από δύο χρόνια, όταν στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε και τότε ο γαλλικός σύλλογος είχε αξιώσει 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Τότε ο Εστράδα ήθελε πολύ να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και είχε πιέσει την ομάδα του να τον πουλήσει, όμως δεν τα κατάφερε και η υπόθεση δεν ευδοκίμησε. Μάλιστα, είχε κατηγορηθεί πως επίτηδες δεν έπαιζε καλά εκείνη περίοδο, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η Μονπελιέ δεν είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού.

Το συμβόλαιο του Χιλιανού λήγει το 2013 και το καλοκαίρι μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος. Οι Γάλλοι διατηρούν το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης, όμως η πλευρά του παίκτη δεν τη δέχεται και επειδή υπάρχει αυτή η άτυπη «κόντρα» δεν αποκλείεται να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις.

Τη φετινή σεζόν μετράει συνολικά 19 συμμετοχές με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας στο ενεργητικό του 1340 λεπτά συμμετοχής και έχει πετύχει δύο γκολ στο πρωτάθλημα.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου