ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Στα υπόψιν ο Πίντο

Στα υπόψιν ο Πίντο

Ο Λορένθο έχει παρακολουθήσει δις τον Έλιο Πίντο, έχοντας σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον 28χρονο Πορτογάλο χαφ του ΑΠΟΕΛ.
Στην αγορά της Κύπρου έχει στρέψει το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός, προκειμένου ανιχνεύσει την πιθανότητα να υπάρχει κάποιος παίκτης που να μπορεί να σταθεί στην ενδεκάδα της ομάδας.

Ίσως μάλιστα αυτός ο ποδοσφαιριστής να έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Έλιο Πίντο. Ο Χόρχε Λορένθο έχει παρακολουθήσει δύο φορές τον παίκτη, έχοντας σχηματίσει πολύ καλή άποψη για την αξία του 28χρονου Πορτογάλου κεντρικού μέσου που αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη του ΑΠΟΕΛ.

Το συμβόλαιο του Πίντο με τον κυπριακό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013, γεγονός που αποτελεί ένα ακόμη πλεονέκτημα για την περίπτωση του. Ο Πορτογάλος ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής περσινής πορείας του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη και έχει πείσει τον Λορένθο πως μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στην μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Απομένει να δούμε αν θα υπάρξει εξέλιξη στην συγκεκριμένη περίπτωση.

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου