ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Για όλα αποφασίζει ο Μίτσελ

Για όλα αποφασίζει ο Μίτσελ

14/05/2013
 Τα κλειδιά του Ολυμπιακού στον Μίτσελ, όπως είχε κάνει το 2010 με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, δίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με στόχο την διατήρηση των κεκτημένων και να παίξει καλύτερα ποδόσφαιρο η ομάδα.

Για όλα αποφασίζει ο Μίτσελ
Πολλές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού εν όψει της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα, είναι πιθανό να υπάρξει μία… επανεκκίνηση από όλες τις απόψεις, όπως είχε συμβεί το 2010, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε παραδώσει εν λευκώ τη διαχείριση της ομάδας στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αυτό δεν έγινε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως τώρα τα κλειδιά των Πειραιωτών θα δοθούν στον Μίτσελ.

Εκείνος είναι που θα αποφασίσει ποιος θα παραμείνει στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, ποιοι από τους θα επιστρέψουν στου Ρέντη και ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποκτηθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Σε λίγες μέρες λήγουν τα συμβόλαια των Πάντελιτς, Μοντέστο και Ιμπαγάσα, όμως μόνο ο Αργεντινός συγκεντρώνει (αρκετές) πιθανότητες να αγωνίζεται και του χρόνου με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα, ο Ντιακιτέ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, αφού ο Ισπανός τεχνικός δεν έδειξε να τον εμπιστεύεται ιδιαίτερα από τότε που ανέλαβε τους Πειραιώτες.

Από την πλευρά του, ο Κάρολ έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση και το επόμενο διάστημα θα φανεί αν θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την «ερυθρόλευκη» εστία.

Ξεχωριστή είναι η υπόθεση του Πίνο, στου οποίου το συμβόλαιο (έξι μηνών) υπάρχει οψιόν για ακόμη δύο χρόνια. Μένει να φανεί αν ο Μίτσελ θα ανάψει το «πράσινο φως» για την παραμονή του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού.

Όσον αφορά τους δανεικούς, οι Κατάι (Βοϊβοντίνα), Ζαραδούκας, Τάτος, Διαμαντάκος (Άρης), Γκριμπτς (ΟΦΚ Βελιγραφίου), Ποτουρίδη (Πλατανιάς), Ντιελνά (Σεντάν), Βασιλόγιαννης (Κέρκυρα) και Σουμπίνιο (Ατρόμητος) θα επιστρέψουν – μαζί με τον Σάμαρη του Πανιωνίου - το επόμενο διάστημα στου Ρέντη και ο Ισπανός έχει ήδη καταρτίσει ειδικό πρόγραμμα για εκείνους και στη συνέχεια θα αποφασίσει για τις τύχες τους.

Υπενθυμίζεται πως ήδη έχουν αποκτηθεί ο Ντε Βινσέντι (από τον ΠΑΣ), ο Ολαντάιν (από τη Βέροια), ο Τζανακάκης και ο Μπουχαλάκης (από τον Εργοτέλη) και ο Σαλίνο (από την Μπράγκα).

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται κανονικά ο προγραμματισμένος της επόμενης σεζόν και οι ιθύνοντες του συλλόγου για τις μεταγραφές έχουν συνεχείς επαφές μεταξύ τους για περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου