ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


14/05/2013

Ραντεβού με τον Πρωθυπουργό ζήτησε ο Αστέρας Τρίπολης!

13/05/2013
 Τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά ζήτησαν να δουν οι ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να τον ενημερώσουν για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα όσα έγιναν στον τελικό!

Ραντεβού με τον Πρωθυπουργό ζήτησε ο Αστέρας Τρίπολης!
Φτάνοντας στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας, ο Γιάννης Καϋμενάκης είχε προαναγγείλει –μιλώντας με δημοσιογράφους- ότι θα φτάσει μέχρι και τον Πρωθυπουργό για τη διαιτησία του τελικού του Κυπέλλου. Τελικά αυτό συνέβη και επισήμως.

Το μεσημέρι της Δευτέρας και μέσω ανθρώπου που βρίσκεται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά, οι ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης ζήτησαν ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ενημερώσουν τον Πρωθυπουργό για τα γεγονότα του τελικού και να μάθουν από πρώτο χέρι ποιες είναι οι σκέψεις της πολιτείας για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η τύχη του αιτήματος για συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Ξεκαθαρίζει του Δερμιτζάκη

13/05/2013
 Συνάντηση με τον Παύλο Δερμιτζάκη είχε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, όπου υπήρξε ταύτιση απόψεων. Την Τρίτη (14/5) θα ξεκαθαρίσει αν ο Έλληνας τεχνικός θα κάτσει στον πάγκο των Κρητικών.

Ξεκαθαρίζει του Δερμιτζάκη
Τετ- α- τετ με τον Παύλο Δερμιτζάκη είχε τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης.

Η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε σε καλό κλίμα, ενώ υπήρξε ταύτιση απόψεων στα περισσότερα θέματα. Παρόλα αυτά την Τρίτη (14/5) θα ξεκαθαρίσει μία και καλή αν ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον πάγκο των Κρητικών.

Σε περίπτωση που υπάρξει “ναυάγιο”, τότε οι άνθρωποι του συλλόγου του Ηρακλείου θα στρέψουν το βλέμμα τους σε άλλες λύσεις με τα ονόματα που ακούγονται να δίνουν και να παίρνουν. Παρόλα αυτά στον ΟΦΗ έχουν ξεχωρίσει αυτά των Νίκο Παπαδόπουλο και Τάκη Γκώνια, αλλά και εκείνο ενός Ισραηλινού το όνομα του οποίου δεν έχει διαρεύσει.

Όπως και να έχει οι διοικούνες την ΠΑΕ θέλουν να ξεμπερδεύουν με το θέμα του προπονητή όσο το δυνατόν γρηγορότερα, με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί ποιος θα είναι εκείνος που θα συνεχίσει το έργο του Γιάννη Πετράκη, αφού σε αντίθετη περίπτωση ο καλοκαιρινός σχεδιασμός θα καθυστερήσει κάτι που δε θέλει κανείς στο “στρατόπεδο” του ΟΦΗ.

Παράλληλα, στην σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάθνος Πουλινάκης, κατέθεσε πρόταση για την αγωνιστική και εμπορική αναβάθμιση του πρωταθλήματος Κ20.

Οι Κρητικοί πρότειναν την αλλαγή ονόματος (δηλαδή να ονομαστεί Σούπερ Λίγκα 2 ή Σούπερ Λίγκα Β), να λαμβάνουν μέρος έξι επαγγελαμτίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ (άνω των 20 ετών), να γίνονται οι αναμετρήσεις στα κεντρικά γήπεδα των συλλόγων και το πρόγραμμα των αγώνων να είναι το ίδιο με αυτό της ΠΑΕ, αλλά να γίνεται αντίστροφα (πχ όταν παίζει ΟΦΗ – Πλατανιάς να παίζουν για τους Κ20 Πλατανιάς-ΟΦΗ) και να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη 2-3 αγώνων κάθε αγωνιστική.

Η συγκεκριμένη πρόταση των Κρητικών κατατέθηκε και θα συζητηθεί στο επόμενο συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

Πέφτει η αυλαία

13/05/2013
 Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της σεζόν δίνει την Πέμπτη ο Άρης κόντρα στον Πανθρακικό.

Πέφτει η αυλαία
Αγωνιστικά (γιατί διοικητικά έχει και συνέχεια) ο Άρης ρίχνει αυλαία αυτή την Πέμπτη (16/05, 18:00) σε φιλικό παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Το τελευταίο 90λεπτο της σεζόν θα χρησιμοποιηθεί από τον Σούλη Παπαδόπουλο για να τσεκάρει ξανά παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής και φυσικά τη νέα φουρνιά από τις ομάδες Κ-20 και Κ-17 του συλλόγου.

Σήμερα οι «κίτρινοι» έχουν ρεπό, αύριο οι «μεγάλοι» θα δώσουν οικογενειακό διπλό με μια μικτή ομάδα των τμημάτων υποδομής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την Τετάρτη υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρύσιου.

Επικυρώθηκε η βαθμολογία, τέλος η ΑΕΚ

13/05/2013
 Ανεξάρτητα από την τύχη της καταγγελίας της ΑΕΚ κατά του Άρη, η Σούπερ Λίγκα επικύρωσε τη βαθμολογία, συνεπώς η Ένωση υποβιβάζεται οριστικά και αμετάκλητα.

Επικυρώθηκε η βαθμολογία, τέλος η ΑΕΚ
Η φημολογία ότι η ΑΕΚ θα αποσύρει την καταγγελία που έχει κάνει για την προσφυγή του Άρη στα πολιτικά δικαστήρια, οργιάζει, ενώ η Σούπερ Λίγκα παρέπεμψε ήδη το θέμα στην ΕΠΟ.

Ανεξάρτητα όμως του τι θα κάνει η ΑΕΚ ή του τι θα αποφασίσει η ομοσπονδία, η διοργανώτρια Αρχή επικύρωσε τη Δευτέρα τη βαθμολογία του πρωταθλήματος στο σύνολο της.

Αυτό σημαίνει ότι η Ένωση υποβιβάζεται και με τη βούλα στη Β’ Εθνική και δεν μπορεί τίποτα πλέον να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη. Δηλαδή, ακόμα και στην περίπτωση που η ΕΠΟ δικαιώσει την ΑΕΚ για την καταγγελία που έχει κάνει και άρα ο Άρης υποβιβαστεί, τότε τη θέση του Άρη θα την πάρει ομάδα από τη Football League και όχι η «Ένωση».

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Σούπερ Λίγκα παρέπεμψε την υπόθεση στην ΕΠΟ για δυο λόγους: α) Διότι το άρθρο 35 του ΚΑΠ απορρέει από το άρθρο 68 του καταστατικού της FIFA, το οποίο προβλέπει ότι οι ποινές σε αυτές τις περιπτώσεις επιβάλλονται από τις ομοσπονδίες και β) επειδή πάντα για όλες τις περιπτώσεις προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια στο παρελθόν έχει επιληφθεί η ΕΠΟ.

Γεωργιάδης: «Αλλάζει η ψυχολογία»

13/05/2013
 Ξεκάθαρος ότι δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ, παρά μόνο η ψυχολογία των παικτών, εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης εν όψει της έναρξης των πλέι οφ.

Γεωργιάδης: «Αλλάζει η ψυχολογία»
Αλλαγή στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ διέκρινε ο Γιώργος Γεωργιάδης στο μικρό διάστημα παραμονής του στον πάγκο της ομάδας -μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός αναφέρθηκε στα πλέι οφ, τονίζοντας την αισιοδοξία του για κατάληψη της πρώτης θέσης (συνεπώς και του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ) και στους αντιπάλους των «ασπρόμαυρων» στην διαδικασία, για τους οποίους ανέφερε πως «πλέον γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά».

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

«Σίγουρα περάσαμε δύσκολες ημέρες γιατί όλοι στην ομάδα περιμέναμε ότι η ομάδα μας θα μπορέσει να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου. Καταλαβαίνω την απογοήτευση που υπάρχει στον κόσμο, άλλωστε προσωπικά έχω νιώσει τη χαρά να βρίσκομαι στον τελικό ως ποδοσφαιριστής δυο φορές και να το κατακτήσω. Αλλά εμείς πρέπει να προχωρήσουμε, υπάρχει ένας μεγάλος στόχος μπροστά μας κι ελπίζω αυτός ο στόχος (σ.σ. Τσάμπιονς Λιγκ), αν τον κατακτήσουμε με το καλό, να είναι μια αφετηρία καλή ώστε η ομάδα να προοδεύσει τα επόμενα χρόνια».

Τι προσπαθεί ν' αλλάξει ένας προπονητής σ' ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα;
«Σίγουρα η ομάδα έχει δουλευτεί εδώ κι εννιά - δέκα μήνες με τον προηγούμενο προπονητή. Είναι πραγματικά δύσκολη στιγμή γιατί στην ουσία έχει μείνει μόνον ένας μήνας αγωνιστικής δράσης. Λίγα μπορείς ν' αλλάξεις. Κάποιες αλλαγές ίσως μπορούμε να περάσουμε προς τους ποδοσφαιριστές αλλά κυρίως να τους δώσουμε να καταλάβουν την κρισιμότητα της κατάστασης, την υπευθυνότητα, το σε ποιον σύλλογο βρισκόμαστε κι ότι ο στόχος είναι πραγματικός και ρεαλιστικός για μένα».

Εμμένετε περισσότερο στο αγωνιστικό ή στο ψυχολογικό κομμάτι;
«Κυρίως στο ψυχολογικό. Αυτό που βλέπω τις τελευταίες ημέρες κι ελπίζω να παρουσιαστούμε καλοί στα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ είναι ότι η ομάδα βρίσκει ξανά την καλή της ψυχολογία, οι παίκτες έχουν διάθεση κι ελπίζω αυτό να περάσει και στα παιχνίδια».

Οι αντίπαλοι είναι γνωστοί, τους έχετε αντιμετωπίσει και κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Πόσο διαφορετικούς αγώνες περιμένετε στα πλέι οφ σε σχέση με τους αντίστοιχους που προηγήθηκαν τη φετινή σεζόν, αρχής γενομένης από αυτόν της προσεχούς Τετάρτης στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο;
«Πλέον γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά. Και βέβαια κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό αλλά νομίζω ότι μεγάλα μυστικά δεν υπάρχουν ανάμεσα σε όλους τους αντιπάλους. Ξέρουμε έχουμε δύσκολους αντιπάλους, δυσκολευτήκαμε αρκετά μαζί τους και στη διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ, είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να βγούμε πρώτοι».

Τι ήταν αυτό που σας έκανε ν' αποδεχτείτε την πρόταση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας σε μια τόσο δύσκολη χρονική στιγμή;
«Μου ζητήθηκε από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, από τον ιδιοκτήτη ν' αναλάβω εγώ αυτήν τη στιγμή το δύσκολο ή εύκολο - όπως θέλετε πείτε το - ρόλο του προπονητή. Είμαι υποχρεωμένος να το κάνω. Ξέρω ότι η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος, είμαι εδώ για να βοηθήσω τους παίκτες με ότι εφόδια έχω για να πετύχουμε το καλύτερο».

Η νέα σας ιδιότητα σας υποχρεώνει ν' αποστασιοποιηθείτε από τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή;
«Είναι λίγο διαφορετικός. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει ν' αφοσιωθώ κι έτσι είναι, έχω αφοσιωθεί αποκλειστικά στο ρόλο του προπονητή».

Το αντίο του Λυμπερόπουλου

13/05/2013 
Παρελθόν από την Ξάνθη θα αποτελέσει τις προσεχείς ημέρες ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω facebook.

Το αντίο του Λυμπερόπουλου
Μετά από έξι χρόνια, ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος λέει αντίο στην Ξάνθη!

Ο 36χρονος γκολκίπερ μέσω μηνύματός του στο facebook θέλησε να γνωστοποιήσει την απόφασή του να αποχωρήσει από τους ακρίτες, ευχαριστώντας όλους όσους συνεργάστηκε αυτή την εξαετία.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως είναι μια χαρά από φυσικής κατάστασης και δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αφού αποκάλυψε πως έχει ήδη βρει το νέο σταθμό της καριέρας του!

«Επειδή σε λίγες μέρες αποχαιρετώ την Ξάνθη για ένα νέο προορισμό και μία άλλη ομάδα, όχι από νέο πόστο, όπως με ρώτησαν ή νόμισαν αρκετοί. Σαν τερματοφύλακας ακόμα (στα 36 μεν αλλά αγωνιστικά καλύτερα από ποτέ) και αφού αποχαιρέτισα συμπαίκτες και φίλους προχθές και επίσημα, να τους πω ένα ακόμα ευχαριστώ για τα 6 υπέροχα χρόνια (ανεξαρτήτως δυσκολιών)».

Στην Παιανία ο Αναστασίου

13/05/2013
 Στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας βρέθηκε την Δευτέρα ο Γιάννης Αναστασίου, όπου αυτός και οι συνεργατές του ξεναγήθηκαν στους χώρους.

Στην Παιανία ο Αναστασίου
Την Τρίτη ο Γιάννης Αναστασίου και το νέο επιτελείο του στον Παναθηναϊκό θα παρουσιαστούν και επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σήμερα, όμως, ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού βρέθηκε στην Παιανία μαζί με τους συνεργάτες του Στιβ Ρούτερ και Γιουσέφ Φος και ξεναγήθηκε στην Παιανία.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τους περίμενε, τους έδειξε όλα τα… κατατόπια, στα οποία αναμένεται να περάσουν πολλές ώρες, όπου θα «χτίσουν» τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.

Βέβαια, ο Αναστασίου γνωρίζει πολύ καλά το προπονητικό κέντρο των «πράσινων», αφού είχε περάσει για 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό επί Τεν Κάτε στον πάγκο.

«Ναι σε όλα» από Supporters!

13/05/2013
 Ούτε μισή ώρα δεν χρειάστηκε να σκεφτούν οι Supporters αν θα συνταχθούν στο σχέδιο Μελισσανίδη. Σε χρόνο ρεκόρ ο ένας μεγαλομέτοχος σφράγισε τη συγκατάθεση για εκκαθάριση και επανεκκίνηση της ΑΕΚ.

«Ναι σε όλα» από Supporters!
Τον δρόμο για την καινούργια εποχή της ΑΕΚ άνοιξαν και επίσημα οι Supporters.

Όπως ακριβώς αναμενόταν (βάσει των όσων διέρρεαν) και χωρίς να χρειαστεί να το συζητήσουν περισσότερο από είκοσι λεπτά, τα μέλη του φορέα αποφάσισαν την πλήρη σύνταξής του με το πλάνο του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παρουσία λοιπόν και 50 οπαδών, οι Μάκης Κασνακίδης και Βασίλης Γεώργας που βρίσκονταν στο βήμα επιβεβαίωσαν -δια στόματος του πρώτου- πως υπάρχει επικοινωνία με την πλευρά του πρώην ιδιοκτήτη και απόλυτη συγκατάθεση να συμπλεύσουν στο σχέδιο εκκαθάρισης της εταιρείας («θα γίνει ό, τι θέλει ο Μελισσανίδης. Η συμμετοχή στη Γ’ κατηγορία θα είναι διαφορετική για την ΑΕΚ με εκείνον και διαφορετική χωρίς αυτόν», είπε χαρακτηριστικά).

Μια θέση που θα μεταφέρει ως εκπρόσωπός τους στην αυριανή Γ.Σ. της ΠΑΕ ο Αλέξης Αλεξίου και εφόσον επιβεβαιωθεί η πρόθεση του Νίκου Νοτιά να μη σταθεί εμπόδιο (όπως μεταφέρθηκε διά του εκπροσώπου του, Βασίλη Σίμου) θα δρομολογήσει οριστικά πια την αναγέννηση της ΑΕΚ μέσω του restart στην Γ’ κατηγορία.

Οι διάλογοι από τη συζήτηση στη λίγκα για τη διαιτησία!

13/05/2013
 Τα γεγονότα του τελικού του Κυπέλλου και η κατάσταση στη διαιτησία, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας. Διαβάστε αποκλειστικά στο sport-fm.gr τα όσα ειπώθηκαν.

Οι διάλογοι από τη συζήτηση στη λίγκα για τη διαιτησία!
Με την άφιξη του στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας, ο ιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης που συνοδευόταν από τον Γιώργο Μποροβήλο, δημιούργησε ένα πηγαδάκι όπου σε έξαλλη κατάσταση μιλούσε για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου. Πέρα από τα διαιτητικά λάθη, ο κ. Καϋμενάκης αναφέρθηκε σε γεγονότα που –σύμφωνα με τον ίδιο- συνέβησαν στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του αγώνα, αλλά και πίσω από τους πάγκους των ομάδων.

Με τον τρόπο αυτό έδειξε τις προθέσεις του για το τι θα ακολουθούσε στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.

Όταν η κουβέντα στο Δ.Σ. έφτασε στο θέμα της διαιτησίας με αφορμή τα όσα έγιναν στον τελικό, ο Γιάννης Καϋμενάκης ανέφερε:

«Ό,τι είπα μετά το ματς, ισχύει. Δεν παίρνω ούτε λέξη πίσω. Εγώ δεν πιστεύω ότι ήταν ανθρώπινα τα λάθη του Γιάχου. Δεν καταλογίζω σε κάποιον την ευθύνη γι’ αυτό που έγινε, μπορεί απλώς να το είχε παίξει στο στοίχημα».

Ο πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Σκόρδας, του απάντησε: «Συνολικά κ. Καϋμενάκη, δεν μπορείτε να λέτε ότι είστε αδικημένος. Ευνοημένος είναι γενικά ο Αστέρας, απλά φωνάζετε τώρα που αδικηθήκατε. Ας μην κρυβόμαστε, όλοι την εύνοια θέλουμε. Μόνο όταν αδικούμαστε φωνάζουμε», για να του απαντήσει ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα: "Δεν μιλάμε για ένα τυχαίο ματς κ. Σκόρδα. Μιλάμε για την κορωνίδα των αγώνων, όπου τα λάθη απαγορεύονται. Στην Ελλάδα υπήρξε η εποχή Βαρδινογιάννη, η εποχή Κόκκαλη, η εποχή Μελισσανίδη, η εποχή Πατέρα και τώρα η εποχή Μαρινάκη. Η εποχή του... νόμου θα υπάρξει ποτέ; Γι' αυτό κύριοι θα ζητήσω να δω τον Πρωθυπουργό".

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης: «Δεν αμφισβητεί κανείς ότι έγινε ένα σοβαρό λάθος στον τελικό. Σας ρωτάω όμως: Γενικά στο πρωτάθλημα, πιστεύει κανείς ειλικρινά ότι η τελική κατάταξη των ομάδων επηρεάστηκε ή αλλοιώθηκε από τη διαιτησία;».

Στο ερώτημα του Γιάννη Μώραλη, όλοι συμφώνησαν πως η τελική κατάταξη δεν διαμορφώθηκε από διαιτητικές αποφάσεις. Ακολούθως, οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, ανέφεραν διάφορα παραδείγματα όπου η δική τους ομάδα είχε αδικηθεί.

Σε κάποιο σημείο, ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος πρότεινε να καταργηθεί ο ορισμός των διαιτητών και να επανέλθει το σύστημα της κλήρωσης. Ο Γιώργος Μποροβήλος και ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης του απάντησαν ότι αφενός αυτό δεν γίνεται γιατί το ζητάει η ΟΥΕΦΑ, αφετέρου η κλήρωση δεν θα διαφοροποιούσε σημαντικά την κατάσταση και δεν θα βελτίωνε τους διαιτητές.

Ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης, είπε με διάθεση αυτοκριτικής ότι «πρέπει εμείς οι ίδιοι να αλλάξουμε και πρώτα-πρώτα να σταματήσουμε τις δηλώσεις για τη διαιτησία».

Ο Γιάννης Μώραλης, ο Λάμπρος Σκόρδας και πολλοί άλλοι εντός του Δ.Σ., συμφώνησαν σε κάτι που λίγο-πολύ όλοι ανέφεραν: «Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ότι προτάσεις και να κάνουμε για τη διαιτησία, δεν θα αλλάξει κάτι επί της ουσίας. Μόνο αν κάτσουμε στο τραπέζι, κοιταχτούμε όλοι στα μάτια, παραδεχτούμε πράγματα και συμφωνήσουμε, θα μπορεί να αλλάξει αυτή η εικόνα».

Ο Γιάννης Καϋμενάκης στη συνέχεια, επανήλθε στα όσα έγιναν στον τελικό και απευθύνθηκε στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού: «Εγώ κερδισμένος βγήκα από τον τελικό. Κέρδισα σε συμπάθεια, κέρδισα τις εντυπώσεις, κέρδισα κόσμο. Εσείς βγήκατε χαμένοι, που κάνατε απονομή με χίλια άτομα».

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, απάντησε: «Ελάτε τώρα κύριε Καϋμενάκη, μην υπερβάλλετε. Δεν ήταν χίλια άτομα», ενώ σε γενικότερη τοποθέτησή του, τόνισε πως θεωρεί τα διαιτητικά λάθη, ανθρώπινα, που πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Παράλληλα ζήτησε να αποφεύγονται εκφράσεις όπως αυτές που χρησιμοποίησαν για τους διαιτητές ο κ.κ. Μπάκος και Καϋμενάκης μετά τον τελικό.

Με Κουνενάκη η προπόνηση

13/05/2013
 Υπό την αναζήτηση νέου προπονητή, που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Πετράκη, συνεχίζονται οι τελευταίες προπονήσεις στον ΟΦΗ, ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών.

Με Κουνενάκη η προπόνηση
Το πρόγραμμα της Δευτέρας διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουνενάκη. Ο υπηρεσιακός τεχνικός είχε στη διάθεσή του τους Ιωαννίδη, Κουρδάκη και Ζορμπά, οι οποίοι επέστρεψαν από την άδεια που είχαν.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 της Τρίτης.

Τους «ξύπνησε» ο Βονόρτας

13/05/2013
 Οι νέοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν των «μεγάλων» στο πλαίσιο της σημερινής προπόνησης στην Παιανία, που είχε χαρακτήρα φιλικού. Πρόβλημα με Εσπάρθα.

Τους «ξύπνησε» ο Βονόρτας
Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να έχουν τελειώσει, ο Γιάννης Βονόρτας επέλεξε να «τσιτώσει» τους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας. Γι’αυτό το λόγο, η «πρώτη» ομάδα αντιμετώπισε αυτή των «νέων» φιλικό διάρκειας περίπου 60λεπτών.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είδε τους παίκτες που αγωνίστηκαν να γνωρίζουν με σκορ 3-2. Σκόρερ για τους «μεγάλους» ήταν οι Φιγκερόα και Μπαρμπαρούσης, ενώ για τους νέους τα γκολ πέτυχαν οι Κουσίδης, Μαρινάκης και Αναστασόπουλος. Παράλληλα, ο Γιοκίν Εσπάρθα εγκατέλειψε το φιλικό με ένα πρόβλημα τραυματισμού, που δεν εμπνέει ανησυχία.

Για τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκαν οι:
Καπίνο, Σπυρόπουλος, Κάιπερ, Πίντο, Λαγός (Σο), Μαρίνος, Ντίνας, Μπαρμπαρούσης, Εσπάρθα, Αποστολόπουλος και Φιγκερόα.

Για την ομάδα Νέων οι: Αναγνωστόπουλος, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μυρθιανός, Σταματάκης, Κασαπάκης, Αναστασόπουλος, Κουσίδης, Μουζακίτης, Θαναηλάκης.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι Γκέκας, Καστράτι, Μαλτίν, Μαραθιανός, Τσόκρης, Χαλκιαδάκης, Βόσδου, Σκούφος.

Ζωντάνεψε το 2004

13/05/2013
 Μνήμες από την κατάκτηση του Euro 2004 ξύπνησαν στην Καλαμαριά. Ζαγοράκης, Δέλλας, Νικολαΐδης και οι υπόλοιποι ξανάβαλαν ποδοσφαιρικά για να τιμήσουν τη μνήμη των Ποντίων που χάθηκαν στη γενοκτονία.

Ζωντάνεψε το 2004! (pics)

Το όνειρο της κατάκτησης του Euro αναβίωσε το απόγευμα της Δευτέρας!

Ανήμερα των εκδηλώσεων μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων, οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 τέθηκαν αντιμέτωποι σε φιλικό παιχνίδι με μεικτή Ποντίων και αν μη τι άλλο έδειξαν πως… διατηρούν την επαφή τους με το αντικείμενο.

Τιμώντας λοιπόν την πρωτοβουλία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, οι Ζαγοράκης, Δέλλας, Νικολαΐδης, Τσιάρτας, Νικοπολίδης, Βρύζας και αρκετοί ακόμα πρωταγωνιστές του έπους του 2004 αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τοπαλίδη.

Έδειξαν, δε, σε… αρκετά καλή κατάσταση δεδομένου ότι επικράτησαν 5-0, με δυο γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου και από ένα των Τσιάρτα, Βρύζα και Λάκη.

Όσο για τους περισσότερους από 1000 φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Καλαμαριάς, είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν πριν την έναρξη του αγώνα ποντιακούς χορούς και τραγούδια, ενώ στο ημίχρονο χειροκρότησαν την ομάδα του Απόλλωνα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Football League 2, αλλά και τους Νεστορίδη και Παπαϊωάννου που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι συνθέσεις με τις οποίες αγωνίστηκαν οι ομάδες στο φιλικό

ΜΙΚΤΗ ΠΟΝΤΙΩΝ: Σιαμίδης, Δημητριάδης, Καρανταΐδης, Μαυρογενίδης, Παπαδόπουλος Ν., Φυτανίδης, Κωφίδης, Παπαδόπουλος Γ., Κωνσταντινίδης, Ζελελίδης, Τσολερίδης.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ 2004: Νικοπολίδης, Καψής, Δέλλας, Γκούμας, Φύσσας, Γεωργιάδης, Μπασινάς, Παπαδόπουλος Δ., Τσιάρτας, Νικολαΐδης, Ζαγοράκης.

Στο ημίωρο της αναμέτρησης την θέση του Νικοπολίδη πήρε ο Χαλκιάς, ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι Λάκης, Βρύζας, Καφές. Στο γήπεδο, δε, το «παρών» έδωσε και ο Κώστας Κατσουράνης.

Χωρίς προβλήματα…

13/05/2013
 Ευχάριστα είναι τα νέα που λαμβάνει καθημερινά από τις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Χωρίς προβλήματα…
Αυτό, αφού δεν υπάρχουν απουσίες, κάτι το οποίο συνέβη και σε αυτή της Δευτέρας. Ο Έλληνας τεχνικός έδειξε βίντεο, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Τετάρτη, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και, στη συνέχεια, οι παίκτες του έκαναν χαλαρή προπόνηση αποκατάστασης.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώθηκε με προπόνηση στις στατικές φάσεις.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στις 10:30 στο ΠΕΑΚΙ.

Σχεδόν κομπλέ

13/05/2013
 Απερίσπαστος συνέχισε την προετοιμασία του ο Ατρόμητος για την πρεμιέρα των πλέι οφ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη. Η αποστολή των Περιστεριωτών.

Σχεδόν κομπλέ
Χωρίς προβλήματα συνέχισε ο Ατρόμητος την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (1η αγωνιστική πλέι οφ).

Μετά την σημερινή προπόνηση ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για τον μεθαυριανό αγώνα.

Από αυτήν απουσιάζουν μόνο οι τιμωρημένοι Σωκράτης Φυτανίδης και Θανάσης Καραγκούνης.

Η 19μελής αποστολή: Ράντμαν, Μανόλο, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπάλλας, Ουντόζι, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Καλλέργης, Κούτσι, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Φάμπιο, Μπρίτο.

Μετά την αυριανή τελευταία προπόνηση, η ομάδα θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Σαββίδης: «Παράδειγμα για τους μεγαλύτερους»

13/05/2013
 Ευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ-17 από την ομάδα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης. Ποιο το μήνυμά για τους… μεγάλους «ασπρόμαυρους».

Σαββίδης: «Παράδειγμα για τους μεγαλύτερους»
Στο πλάνο του Ιβάν Σαββίδη από το πρώτο κιόλας διάστημα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, ήταν η ανάπτυξη των ακαδημιών του συλλόγου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν θα μπορούσε να τον αφήσει ασυγκίνητο η κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ-17 από την ομάδα.

Μάλιστα μετά τη νίκη (1-0) στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση με την οποία την συγχαίρει και καλεί τους… μεγάλους να παραδειγματιστούν.

Η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη στο paokfc.gr:

«Τα παιδιά μας πρόσφεραν αυθεντική χαρά και η κατάκτηση του τίτλου αποτελεί παράδειγμα για τους μεγαλυτέρους. Το μέλλον τους ανήκει».

Δέλλας: «Ο κόσμος της ΑΕΚ να είναι αισιόδοξος»

13/05/2013
 Τα πολλά λόγια δεν του αρέσουν. Και ξέρει ότι ο κόσμος της ΑΕΚ αγωνιά. Γι’ αυτό ο Τραϊανός Δέλλας απέφυγε να μιλήσει ανοικτά -αλλά δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας στους φίλους της «Ένωσης»

Δέλλας: «Ο κόσμος της ΑΕΚ να είναι αισιόδοξος»
Η παραμονή του στην ΑΕΚ της επόμενης μέρας παρουσιάζεται σχεδόν βέβαιη.

Και όταν αυτός δείχνει καθησυχαστικός, αν μη τι άλλο μόνο ως θετικό σημάδι μπορεί να εκληφθεί αυτό από τους φίλους της «Ένωσης».

Στο περιθώριο λοιπόν του φιλικού αγώνα που έδωσε η Εθνική του 2004 στην Καλαμαριά, ο Τραϊανός Δέλλας δέχθηκε, όπως είναι λογικό, αρκετές ερωτήσεις για την ΑΕΚ. Όχι μονάχα για το πώς έφτασε στον υποβιβασμό, αλλά κυρίως για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Άλλωστε, δεν είναι κρυφό πως ο «Κολοσσός» προορίζεται για προπονητής στην ομάδα που έχει στο μυαλό του να χτίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Παρόλο που απέφυγε λοιπόν να επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο, τόνιζε με νόημα ανάμεσα σ’ άλλα:

«Ο κόσμος να είναι αισιόδοξος, να μείνει κοντά στην ομάδα. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά από εκεί και πέρα θα υπάρξει επόμενη μέρα για την ΑΕΚ σίγουρα».

«Ικανή διοίκηση και όχι διαχειρίστρια εσόδων»

14/05/2013
 Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για εμπλοκή του Δημήτρη Ηλιάδη στα κοινά της ΠΑΕ Άρης.

«Ικανή διοίκηση και όχι διαχειρίστρια εσόδων»
Όμως, ο τελευταίος διέψευσε τη Δευτέρα κάθε πιθανή ανάμειξή του στα δρώμενα των «κιτρινόμαυρων» τη δεδομένη χρονική στιγμή και με ανακοίνωση που εξέδωσε την ίδια μέρα, γνωστοποίησε πως θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του τιε επόμενες μέρες και πως τον σύλλογο πρέπει να αναλάβουν άτομα ικανά να διοικήσουν και όχι να διαχειριστούν τα έσοδα, ενώ ζήτησε να τιμωρηθούν όσοι έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Παραμένω αμετακίνητος στις θέσεις που εξέφρασα κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ, σχετικά με την πρόθεσή μου να εμπλακώ στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης.

Σεβόμενος όλα τα μέλη της Κοινωνίας του Άρη, θα ανακοινώσω πρώτα σ’ αυτούς τις σκέψεις και τους στόχους μου για την ΠΑΕ Άρης κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 18/5/2013.

Μέχρι τότε ό,τι ακούγεται σχετικά με την υποψηφιότητά μου για την ΠΑΕ Άρης, πολύ δε περισσότερο για το επενδυτικό μου πρόγραμμα, ούτε εκπορεύονται από εμένα, ούτε τα υιοθετώ. Επί του θέματος, θα τοποθετηθώ όταν το κρίνω σκόπιμο.

Συνεχίζω τις επαφές μου με τα πρόσωπα που εκτιμώ ότι μπορούν να αποτελέσουν ισχυρούς συμπαραστάτες στην προσπάθειά μου, καθώς πιστεύω ακράδαντα ότι η ΠΑΕ Άρης έχει ανάγκη από διοίκηση ικανή να προσφέρει περισσότερα από το να διαχειριστεί απλώς τα έσοδα, όπως γινόταν τα εννέα τελευταία χρόνια.

Ξεκαθαρίζω προς κάθε κατεύθυνση ότι, απ’ όποια θέση κι αν βρίσκομαι στο μέλλον, θα αγωνιστώ μ’ όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να μπει τέλος στο "επάγγελμα Άρης" και να τιμωρηθούν όλοι όσοι έχουν ευθύνες για τις συνθήκες εκείνες που οδήγησαν την αγαπημένη μας ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ένα βήμα πριν από την καταστροφή».

Επαφή με Σίλντενφελντ η Τράμπζονσπορ

14/05/2013
 Πρόταση στον Γκόρντον Σίλντενφελντ έχει κάνει η Τράμπζονσπορ που θέλει να αποκτήσει τον Κροάτη αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Επαφή με Σίλντενφελντ η Τράμπζονσπορ
Μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρήσει τον Σίλντενφελντ στο ρόστερ του καθώς γερά στο παιχνίδι έχει μπει η Τράμπζονσπορ. Οι διοικούντες έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την προσφορά του Κροάτη στόπερ και είναι διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν με τη Ντιναμό Μόσχας για την απόκτησή του.

Άλλωστε και ο 28χρονος αμυντικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης. Η οψιόν αγοράς του ανέρχεται περίπου στις 800.000 ευρώ και θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να πέσει.

Βέβαια, το τελευταίο διάστημα η Τράμπζονσπορ έχει πλησιάσει τον εκπρόσωπο του Σίλντενφελντ και τη Ντιναμό Μόσχας προκειμένου να διαπραγματευτεί την απόκτηση του Κροάτη. Ο τουρκικός σύλλογος που επιθυμεί να ενισχυθεί στα μετόπισθεν, θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Νέα σελίδα για την ΑΕΚ

14/05/2013
 Η σημερινή μέρα θα είναι η αρχή μίας νέας εποχής για την ΑΕΚ σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα στελέχη που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο.

Νέα σελίδα για την ΑΕΚ
Στις 10:00 είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στα Σπάτα και αναμένεται να εγκριθεί η σύσταση νέου διοικητικού συμβουλίου. Η αποστολή του προσωρινού Δ.Σ. είναι να οδηγήσει τον σύλλογο σε καθεστώς εκκαθάρισης και ταυτόχρονα να ξεκινήσουν να υλοποιούνται τα σχέδια του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όλα δείχνουν ότι στο τριμελές διοικητικό συμβούλιο, πρόεδρος θα είναι ο Ανδρέας Δημητρέλος και μέλη, ο νομικός σύμβουλος Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τους «Supporters» και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Νεστορίδης ως εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής.

Ουσιαστικά, η «Ένωση» θα επιδιώξει να αλλάξει σελίδα, ευελπιστώντας ότι τα επόμενα χρόνια θα επιστρέψει πιο δυνατή για να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη κατηγορία.

Υπογράφει ο Φουρλάνος

14/05/2013
 Στο Βέλγιο βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Σπύρος Φουρλάνος προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Κλαμπ Μπριζ.

Υπογράφει ο Φουρλάνος
Την πρώτη του μέρα στο Βέλγιο ο νεαρός διεθνής πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερα. Την Τετάρτη αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20 θα ενταχθεί στην ομάδα του Βελγίου.

Να θυμίσουμε ότι τεχνικός διευθυντής της Κλαμπ Μπριζ είναι τους τελευταίους μήνες ο Άαρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος είχε συλλέξει πληροφορίες για τον 20χρονο χαφ του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σπύρος Φουρλάνος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που συνάντησε στο Βέλγιο. Η συμφωνία της Κλαμπ Μπριζ με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό θα αποφέρει στους «πράσινους» περίπου 300.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αφορά τα τροφεία του Φουρλάνου, καθώς ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ντούισμπουργκ για Παπάζογλου

14/05/2013
 Επίσημη πρόταση κατέθεσε η διοίκηση της Ντούισμπουργκ στον ΟΦΗ για την απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου. Αρνητική ήταν η απάντηση της κρητικής ΠΑΕ.

Ντούισμπουργκ για Παπάζογλου
Η καλή πορεία του 25χρονου επιθετικού τη φετινή περίοδο με τη φανέλα του ΟΦΗ κέντρισε το ενδιαφέρον των διοικούντων του γερμανικού συλλόγου. Το τεχνικό τιμ και το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας παρακολούθησε αρκετές φορές φέτος τον υψηλόσωμο φορ σε ματς της Κρήτης και της Αθήνας.

Η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών είχε γίνει τον περασμένο Γενάρη. Πριν από λίγες ημέρες, στέλεχος της Ντούισμπουργκ ήρθε σε νέα επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη καταθέτοντας βελτιωμένη πρόταση, η οποία και απορρίφθηκε. Την υπόθεση χειρίζεται σε συνεννόηση με την κρητική διοίκηση και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πασχάλης Τουντούρης.

Πάντως, δεν αποκλείεται οι ιθύνοντες της Ντούισμπουργκ να επιστρέψουν για τον Θανάση Παπάζογλου το προσεχές διάστημα. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2014 ωστόσο θα τον ενδιέφερε η προοπτική να αγωνιστεί στο εξωτερικό την επόμενη χρονιά. Βέβαια, ο ίδιος είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον ΟΦΗ.

Εποχή Μελισσανίδη

14/05/2013
 Αρχίζει ουσιαστικά από σήμερα η νέα εποχή Μελισσανίδη στην ΑΕΚ με τη ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ να ανοίγει το δρόμο για την πτώχευση. Αποσύρεται η καταγγελία για Άρη και ορίζεται μεταβατικό ΔΣ.

Εποχή Μελισσανίδη
Οι Supporters έκαναν χθες την αρχή αποφασίζοντας σε περίπου 15 λεπτά να ταχθούν μαζικά υπέρ του σχεδίου Μελισσανίδη και σήμερα το ίδιο αναμένεται να κάνει και η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ (10:00). Τα μέλη της θα ορίσουν μία μεταβατική διοίκηση, η οποία θα οδηγήσει την ομάδα μέχρι μία νέα γενική συνέλευση, που βάσει νομοθεσίας πρέπει να γίνει μετά από τουλάχιστον 22 μέρες, και στην οποία θα οριστικοποιηθεί η πτώχευση της ΠΑΕ και η εισαγωγή της σε καθεστώς εκκαθάρισης. Αυτή η εξέλιξη θα σημάνει και τυπικά την απαρχή της εποχής Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, που θα κάνει την επανεκκίνησή της από την τρίτη κατηγορία μεν, αλλά δίχως να τη βαραίνουν οι παλιές «αμαρτίες».

Σημειώνεται πως για την πτώχευση της ΠΑΕ απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία, ήτοι ποσοστό 67%, το οποίο υπερκαλύπτεται αν συναινέσουν σε αυτή τη λύση (όπως φαίνεται πως θα συμβεί) Νοτιάς, Supporters και Ερασιτεχνική.

Η διοίκηση της μεταβατικής περιόδου που αναμένεται να εκλεγεί σήμερα πληροφορίες θέλουν να αποτελείται από τον Κώστα Νεστορίδη, που είναι ο μεταβατικός πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, τον Ανδρέα Δημητρέλο και τον Αλέξη Αλεξίου, ως εκπροσώπου των Supporters αλλά και της… νέας τάξης πραγμάτων καθώς είναι μαζί με τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο τα δύο άτομα που θα ηγηθούν του ψηφοδελτίου για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής (9/6) που στηρίζει ο Μελισσανίδης. Ο «τίγρης» είχε χθες συνάντηση με τον Κοτσάτο για να θέσουν επί τάπητος τα πλάνα τους εν όψει των εκλογών, αλλά και για την επόμενη μέρα.

Στο μεταξύ, η σημερινή γενική συνέλευση αναμένεται να επισφραγίσει την απόσυρση της καταγγελίας της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Άρη για την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια. Άλλωστε αυτή δεν είχε τύχη, η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας επικυρώθηκε και πλέον έχει αποφασιστεί ως πιο συμφέρουσα λύση για το μέλλον η πτώχευση.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σύντομα, ουσιαστικά μετά τις εκλογές της Ερασιτεχνικής από τη στιγμή που θα εκλεγούν οι άνθρωποι της επιλογής του, θα πάρει τα ηνία της ΑΕΚ. Και όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί του έχουν διαπιστώσει πως έχει όραμα για μεγάλα πράγματα για την ομάδα, έστω κι αν θα αρχίσει ουσιαστικά από το μηδέν.

Κρούση ΠΑΟΚ για Γιαννιώτα

14/05/2013
 Δυνατά για την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα αναμένεται να μπει ο ΠΑΟΚ μετά τα playoffs, σύμφωνα με πληροφορίες.

Κρούση ΠΑΟΚ για Γιαννιώτα
Όλοι οι μεγάλοι της Super League έχουν συμπεριλάβει στη μεταγραφική τους λίστα το όνομα του ακραίου επιθετικού του Άρη με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να ετοιμάζει την κίνησή του. Μπορεί η προτεραιότητα της διοίκησης του Ιβάν Σαββίδη να είναι η πρόσληψη του νέου προπονητή, ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου σχεδιάζουν και τα μεταγραφικά πλάνα της επόμενης σεζόν με τον Γιαννιώτα να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις.

Το τελευταίο διάστημα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται ότι ο Παναθηναϊκός έκανε ήδη τις πρώτες επαφές με την πλευρά του 20χρονου παίκτη. Ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει και από την πλευρά του Ολυμπιακού, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κρούση των Πειραιωτών.

Με εισήγηση του Σάκη Τσιώλη, ο Αστέρας Τρίπολης εξετάζει την περίπτωση του Γιαννιώτα. Άλλωστε, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός γνωρίζει καλά τον νεαρό ποδοσφαιριστή από το πέρασμα του στον Άρη το 2011. Η ρήτρα του 20χρονου διεθνή για την Ελλάδα είναι 150.000 ευρώ, ένα ποσό που μπορεί να καλυφθεί πολύ εύκολα, ενώ το συμβόλαιο του με τους «κίτρινους» λήγει το καλοκαίρι του 2014.

Τελείωσε η διορία

14/05/2013
 Την τελική απάντηση του Σωκράτη Φυτανίδη περιμένει άμεσα ο Παναθηναϊκός. Εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει (θετικά ή αρνητικά) η υπόθεση του διεθνούς στόπερ. Στη λίστα και ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Τελείωσε η διορία
Τέλος στο… σίριαλ με τον Σωκράτη Φυτανίδη θέλουν να δώσουν στον Παναθηναϊκό και το θέμα θα τελειώσει (θετικά ή αρνητικά) σύντομα.

Ο διεθνής στόπερ που μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο είχε ζητήσει κάποιες μέρες προθεσμία για να δώσει την οριστική του απάντηση στο «τριφύλλι», θέλοντας να γνωρίζει τις προθέσεις της ομάδας του και μήπως προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό.

Οι «πράσινοι», όμως, δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ ακόμα τον 29χρονου παίκτη, ο οποίος είναι ενήμερος πως στον Παναθηναϊκού θέλουν να γνωρίζουν άμεσα τις αποφάσεις του.

Αν τελικά δεν υπάρχει συμφωνία με τον Φυτανίδη, οι «πράσινοι» έχουν ως εναλλακτική λύση τον Τάσο Αυλωνίτη του Πανιωνίου. Ο 23χρονος αμυντικός από τη Χαλκίδα έπαιξε σε 25 αγώνες πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν και άφησε καλές εντυπώσεις.

Από εκεί και πέρα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τον Σωτήρη Κυργιάκο. Ο 33χρονος στόπερ αποχώρηση από την Βόλφσμπουργκ, όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο αυτή τη στιγμή. Δεν αποκλείεται αν είναι λογικές οι απαιτήσεις του, τότε ίσως υπάρχει επιστροφή του Έλληνα αμυντικού στην ομάδα.

Ξεκίνησαν διακοπές στην Παιανία

Οι διακοπές των παικτών του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν ουσιαστικά μετά το μπαράζ με την Ξάνθη. Τυπικά αρχίζουν από σήμερα το βράδυ, αφού το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της φετινής σεζόν, πιθανότητα υπό το βλέμμα του Αναστασίου και των συνεργατών του.

Εν τω μεταξύ, σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η παρουσία του νέου τεχνικού επιτελείου και του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος, όμως αυτό θα συμβεί χωρίς την παρουσία του Νίκου Νταμπίζα που βρίσκεται στο εξωτερικό.

Στο… πάνελ θα είναι οι Γιάννης Αλαφούζος και Γιάννης Κωνσταντίνου που θα παρουσιάσουν τους Γιάννη Αναστασσίου και τους συνεργάτες του Γιάννη Βονόρτα, Γιούσεφ Φος και Στιβ Ρούτερ αλλά και τον football manager Δημήτρη Σαραβάκο.

ALEX WEB RADIO/TV



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου