ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Δηλωσεις πριν τον μεγαλο τελικο

Δηλωσεις πριν τον μεγαλο τελικο

12/05/2013  

Χάινς: "Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τον τελικό"

Ο Χάινς τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει του τελικού, ενώ επεσήμανε πως η Ρεάλ διαθέτει μία σπουδαία ομάδα. "Θα παίξει σημαντικό ρόλο η άμυνα", είπε ο Αμερικανός σέντερ.
Ο Κάιλ Χάινς μίλησε για τον τελικό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα έτοιμος για να διεκδικήσει το τρόπαιο.
Ο Αμερικανός σέντερ είπε τα εξής: "Η Ρεάλ είναι σπουδαία ομάδα. Έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό ρόστερ και κατά τη γνώμη μου το έφτιαξαν για να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα. Με την παρουσία τους όλη τη σεζόν το υποστήριξαν αυτό και το έδειξαν και απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Θεωρώ πως είναι το φαβορί, αλλά εμείς δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Θα δώσουμε τα πάντα για τον τίτλο, το 100% των δυνάμεων μας.

Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για εντελώς διαφορετική ομάδα. Σίγουρα η άμυνα θα παίξει και πάλι τεράστιο ρόλο, αλλά σε έναν τελικό δεν αρκεί η καλή άμυνα. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος πνευματικά και σωματικά και εμείς είμαστε απόλυτα έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Θέλουμε να κατακτήσουμε και πάλι το τρόπαιο.

Όταν μπαίνεις στο παρκέ το μόνο που θες είναι να κερδίσεις. Δεν σκέφτεσαι πολλά, αλλά μόνο πως θα βοηθήσεις την ομάδα σου".

Άντιτς: "Ριμπάουντ και ποσοστά"

Για τα "κλειδιά" του αγώνα μίλησε ο Πέρο Άντιτς που πρόσθεσε πώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι το ίδιο αποτελεσματικός στην άμυνα.
Ο Πέρο Άντιτς τόνισε ότι καθοριστικό ρόλο θα παίξουν τα ριμπάουντ και ο έλεγχος τους, ενώ πρόσθεσε πώς κόντρα στη Ρεάλ ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί το ίδιο αποτελεσματικός στην άμυνα.
"Τα ριμπάουντ πρώτα από όλα. Είναι η ομάδα που είναι πρώτη στα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά και στο σύνολο. Οπότε είναι μια δύσκολη δουλειά για μας τους ψηλούς και την υπόλοιπη ομάδα.

Πρέπει να ρίξουμε τον ρυθμό τους και τα ποσοστά τους και να παίξουμε την ίδια αποτελεσματική άμυνα", ήταν τα πρώτα λόγια του Πέρο Άντιτς και συμπλήρωσε:

"Έχουμε δουλέψει πάνω στην τακτική τους, αλλά δεν ξέρω πως θα πάει το παιχνίδι. Αν θα έχει γρήγορο ή αργό ρυθμό. Εμείς ξέρουμε να τρέχουμε και ξέρουμε να παίζουμε καλά στο μισό γήπεδο.

Το ματς-απ με τον Μίροτιτς θα έχει ενδιαφέρον. Είναι ένας αθλητικός και ταλαντούχος παίκτης. Θα είναι ωραία αναμέτρηση, ο παλιός με τον νέο".


Παπανικολάου: "Να γράψουμε ιστορία"

Ο Παπανικολάου στάθηκε στην ευκαιρία που δίνεται στον Ολυμπιακό να γράψει ιστορία, κατακτώντας για δεύτερη σερί σεζόν το Πρωτάθλημα Ευρώπης, κάτι το οποίο έχουν καταφέρει ελάχιστες ομάδες.
Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τον μεγάλο τελικό του Final-Four κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον 23χρονος φόργουορντ να τονίζει πως ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία, κατακτώντας για δεύτερη σερί σεζόν το Πρωτάθλημα Ευρώπης.
Ο Έλληνας διεθνής είπε τα εξής: "Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μας να γράψουμε ιστορία υπερασπιζόμενοι το τρόπαιο της Ευρωλίγκας, το οποίο θα είναι κάτι σπουδαίο για τον σύλλογό μας, ωστόσο δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε έτσι. Θέλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να σκεφτόμαστε μόνο τον τελικό.

Να προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε, να κάνουμε τα απλά πράγματα, να σκεφτούμε αυτά τα οποία μας είπαν οι προπονητές μας και την τακτική μας. Όλοι ξέρουμε πως σε αυτά τα παιχνίδια, η τακτική δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Είναι θέμα καρδιάς. Αυτός που το θέλει περισσότερο, που θα δείξει μεγαλύτερο πάθος για τη νίκη. Ήμασταν στην ίδια θέση πέρσι αλλά κάθε τελικός είναι διαφορετικός, είναι μια νέα πρόκληση".

Λο: "Οτι κάναμε και στον ημιτελικό"

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αγωνιστεί στον τελικό ακριβώς όπως και στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με τον Έισι Λο.
Ο Έισι Λο μίλησε για τον σπουδαίο τελικό με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης και ανέφερε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να παίξουν ακριβώς όπως αγωνίστηκαν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
"Πρέπει να κάνουμε, ότι κάναμε και στον ημιτελικό", είπε ο Έισι Λο, ο οποίος μιλώντας στη συνέχεια σε ξένους δημοσιογράφους δήλωσε πώς του αρέσει πολύ η ζωή στην Ελλάδα, τονίζοντας: "Ο καιρός είναι υπέροχος. Επίσης έχει πολλά αμερικάνικα εστιατόρια και γενικά το ευχαριστιέμαι πολύ".

Πρίντεζης: "Ας το βάλει ο οποιοσδήποτε"

Ο Πρίντεζης εύχεται ο Ολυμπιακός να κερδίσει και να κατακτήσει το τρόπαιο, ελπιζει το ματς να μην πάει στο τελευταίο σουτ, αλλά αν πάει εκεί "ας το βάλει ο οποιοσδήποτε", όπως σχολίασε.
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού στην O2 Arena για τον τελικό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Εύχεται ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το τρόπαιο και αν το ματς πάει στο τελευταίο ματς το μόνο που θέλει είναι να το βάλει κάποιος από τους ερυθρόλευκους.
Ο Γιώργος Πρίντεζης είπε: "Εύχομαι να κερδίσουμε, το λέω μέσα από την καρδιά μου αυτό, μακάρι να μη χρειαστεί να πάμε στο τελευταίο σουτ, να μην πάθουμε εγκεφαλικά. Οποιοσδήποτε αν είναι να το βάλει, αρκεί να κερδίσουμε. Δεν νομίζω πως θα πάμε μόνο στο Ρούντι (Φερνάντεθ), υπάρχουν και ο Μίροτιτς και ο Ρέγες. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλήρης ομάδα, σε όλες τις θέσεις.

Από τους ψηλούς μέχρι τους κοντούς είναι πολύ δυνατά κορμιά, πολύ γρήγοροι, μπορούν ανά πάσα στιγμή να σε σκοτώσουν, χρειάζονται πάρα πολύ μεγάλη προσοχη. Είναι δύο φορές πιο δύσκολος ο φετινός τελικός. Το θετικό είναι πως, πιστεύω, τον έχουμε ήδη ξεχάσει τον περσινό. Πρέπει να κρατήσουμε μόνο τα θετικά και κυρίως την άμυνα που παίξαμε. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι".

Περπέρογλου: "Το repeat είναι μεγάλο κίνητρο"

Διαφορετική ομάδα σε σχέση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως τόνισε ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος ανέφερε πώς οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο.
Συγκεντρωμένος και προσηλωμένος θα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Στράτος Περπέρογλου. Ο Έλληνας παίκτης ανέφερε ότι για εκείνον αυτό που παίζει ρόλο στον τελικό είναι το ποιος θα παίξει πιο δυνατά.
"Είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα από την ΤΣΣΚΑ. Βασίζεται στο ρυθμό και ποντάρει πολύ στο περιφερειακό σουτ. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας.

Για μένα η τακτική δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο, όσο το ποιος θα παίξει πιο δυνατά", είπε ο Περπέρογλου και ανέφερε στη συνέχεια για το ότι η Ρεάλ είχε να πάει σε τελικό από το 1995: "Δεν νομίζω ότι είναι πιο πεινασμένοι από μας.

Και εμείς θέλουμε να το κατακτήσουμε. Το ριπίτ είναι μεγάλο κίνητρο".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου