ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ώρα αποφάσεων στον Ολυμπιακό

Ώρα αποφάσεων στον Ολυμπιακό

12/05/2013
 Με ικανοποίηση για την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά όχι και για τις εμφανίσεις της ομάδας κλείνει η σεζόν στον Ολυμπιακό. Ακολουθούν αποφάσεις για το έμψυχο υλικό της ομάδας.

Ώρα αποφάσεων στον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν πετυχαίνοντας το στόχο που εξ αρχής είχε θέσει, την κατάκτηση του νταμπλ. Είναι αλήθεια, ωστόσο, πως ο κόσμος της ομάδας έχει αυξημένες απαιτήσεις και δεν αρκείται σε αυτό. Ήθελε πιο πειστικές εμφανίσεις και καλύτερο ποδοσφαιρικό θέαμα, κάτι που μόνο σποραδικά είδε στη διάρκεια της περιόδου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμμερίζεται την άποψη αυτή, θεωρεί και ο ίδιος πως πέραν του νταμπλ ο Ολυμπιακός που θέλει ο κόσμος του πρέπει να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και να κάνει καλύτερες πορείες στην Ευρώπη. Και για το λόγο αυτό διαβεβαιώνει πως θα γίνουν όλες οι κινήσεις που κρίνονται απαραίτητες για την ενίσχυση της ομάδας.

Το προσεχές διάστημα θα πρέπει να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ στηρίζει απόλυτα τον Μίτσελ, ο οποίος θα έχει το καλοκαίρι όλο το χρόνο στη διάθεσή του για να χτίσει την ομάδα όπως επιθυμεί. Στο ρόστερ δεδομένα θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές. Θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις (Πάντελιτς και Ντιακιτέ θα αποχωρήσουν, Πίνο, Φουστέρ και Ιμπαγάσα είναι στον «αέρα»), πιθανές πωλήσεις (υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτες όπως οι Μανωλάς, Αμπντούν, Τζεμπούρ, Μήτρογλου, Μέγιερι κ.α.) και σίγουρα μεταγραφές, πέραν όσων έχουν ήδη γίνει (Ολαϊτάν, Σάμαρης, Ντε Βινσέντι, Τζανακάκης, Σαλίνο και Μπόατενγκ).

Προσεχώς θα γίνει συνάντηση κορυφής μεταξύ του προπονητή και της διοίκησης για να ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Άλλωστε με τους παίκτες από την εξαιρετική ομάδα Νέων αλλά και τους δανεικούς, ο Ολυμπιακός αριθμεί πάνω από 50 παίκτες με συμβόλαιο και πρέπει πέρα από την οροθέτηση των μεταγραφικών στόχων, να συρρικνωθεί και το δυναμικό. Οι προπονήσεις που θα συνεχιστούν για δύο ακόμη εβδομάδες μέχρι να πάρουν οι ποδοσφαιριστές την καλοκαιρινή τους άδεια (η προετοιμασία θα αρχίσει τον Ιούλιο) θα λειτουργήσουν και σαν μία πρώτη περίοδο εξετάσεων για αρκετούς παίκτες.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου