ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Tους βουλιαξε ο Θρυλος

 Tους βουλιαξε ο Θρυλος:Ανδρες:Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 6-8-Γυναικες:Ολυμπιακός - Ν.Ε. Πατρών 41-3

12/05/2013

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 6-8

Ο Θρύλος έσωσε την ήττα του στον Πειραιά στο πρώτο ματς, καθώς πήρε το "διπλό" στην Βουλιαγμένη, ισοφαρίζοντας την σειρά σε 1-1. Ξεχώρισαν Μυλωνάκης και Μουρίκης. Το τρίτο ματς στις 22 Μαϊου.
Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τη Βουλιαγμένη με το ίδιο νόμισμα, ισοφάρισε τη σειρά των τελικών σε 1-1 και επανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας.
Οι τελικοί θα συνεχιστούν στις 22 του μήνα μετά τη διακοπή για το Final Four του Κυπέλλου στη Λαμία, όπου οι δύο ομάδες ενδέχεται να συναντηθούν στον τελικό.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο με δύο γκολ του Γιάννη Φουντούλη. Δυνατές οι άμυνες των δύο ομάδων, "έπνιγαν" κάθε προσπάθεια του αντιπάλου στον παίκτη παραπάνω.

Ο Χρήστος Αφρουδάκης πέτυχε το πρώτο γκολ από την περιφέρεια στον τελικό (2-4), όμως η Βουλιαγμένη "κόλλησε" στη συνέχεια επάνω στον εξαιρετικό Νίκο Δεληγιάννη και στα δοκάρια.

Με πέντε γκολ στον παίκτη παραπάνω σε έξι προσπάθειες ο Ολυμπιακός έφτασε στο 6-2 στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου. Μια απόφαση των διαιτητών Σταυρίδη και Μίραλη να χρεώσουν με επιθετικό φάουλ τον Αλέξανδρο Γούνα, την ώρα που η Βουλιαγμένη έβγαινε στην κόντρα, εξόργισε τον πάγκο των γηπεδούχων και τους οπαδούς.

Οι διαιτητές διέκοψαν τον αγώνα για λίγα λεπτά για να ηρεμίσει η κερκίδα. Τελικά η διακοπή έκανε ευνόησε τη Βουλιαγμένη που μείωσε με τέρματα των Μανώλη Μυλωνάκη και Γούνα (4-6). Ο Βαγγέλης Δελακάς έδωσε στον Ολυμπιακό διαφορά τριών γκολ (4-7) λίγο πριν ολοκληρωθεί το τρίτο οκτάλεπτο.

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος κράτησε τη Βουλιαγμένη κοντά στη διεκδίκηση της νίκης, επιτυγχάνοντας γκολ στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου (5-7), όμως λιγότερο από τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος του τελικού, ο Κώστας Μουρίκης πέτυχε ένα μεγάλο γκολ, τελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα.

Στην επίθεση της Βουλιαγμένης ο Δεληγιάννης είπε "όχι" στον Βλαχόπουλο και το μοναδικό που κατάφεραν οι γηπεδούχοι στο υπόλοιπο του ματς ήταν να μειώσουν με τον Μυλωνάκη.

Το σενάριο του δεύτερου τελικού γράφτηκε από το ίδιο χέρι που είναι υπεύθυνο για το πρώτο. Άλλαξαν οι πρωταγωνιστές με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο να εξηγεί:

"Σαν να άλλαξαν οι δύο ομάδες... ρούχα σήμερα. Είχαμε διαφορετικό σκεπτικό σήμερα, ελέγξαμε το ρυθμό και ήμασταν ουσιαστικοί στον παίκτη παραπάνω και στο λιγότερο. Μας ενόχλησε η ήττα στον πρώτο αγώνα, θέλαμε να παίξουμε καλύτερα, να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είχαμε πάθος στο παιχνίδι μας και θέλουμε να μας χαρακτηρίζει αυτό το στοιχείο".

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-2, 2-2, 2-1.

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Τ.Λοράντος): Γούνας 2, Μυλωνάκης 1, Αφρουδάκης 1, Βλαχόπουλος 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Φουντούλης 2, Μάζης 1, Δελακάς 2, Κολόμβος 1, Μουρίκης 2

Ολυμπιακός - Ν.Ε. Πατρών 41-3

Με το εντυπωσιακό 41-3 έριξε την αυλαία της κανονικής διάρκειας της Α1 η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού!
Οι πολίστριες του Χάρη Παυλίδη κατάφεραν για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας πόλο γυναικών να ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο μόνο με νίκες, καθώς η σημερινή ήταν η 14η σε ισάριθμες αγωνιστικές της διοργάνωσης, αλλά ουσιαστικά το πρωτάθλημα μόλις τώρα... ξεκινά με τη διαδικασία των πλέι οφ.
Η αναμέτρηση με τη Ν.Ε. Πατρών δεν σηκώνει κριτική. Θα μείνει όμως στην ιστορία ως η νίκη με τη μεγαλύτερη, έως τώρα, διαφορά στο σκορ.

Οι ερυθρόλευκες με την πρώτη θέση που κατέκτησαν, πανάξια, στη βαθμολογία θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στους αγώνες που θα κρίνουν τον φετινό τίτλο του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα:12-0, 10-1, 10-0,  9-2.

Ολυμπιακός: Γαραντζιώτη, Τετζαλίδου, Ελευθερία Πλευρίτου 10, Σώρα 3, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 8, Μαυρέλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου 4, Βάσω Πλευρίτου 4, Μπαλωμενάκη, Καλογεράκου 3, Καλαργυρού 1, Νιαρχάκου 5, Γιαννοπούλου.

Ν.Ε. Πατρών: Γιαννακά, Κοντογιαννάτου 3, Μαρία Μπαλάτσα, Ναυσικά Μπαλάτσα, Κρίλη, Θεοφανία Νικολακοπούλου, ΣΙνεμόγλου, Κατερίνα Ζαφειράκη, Ευσταθία Ζαφειράκη, Αδάμ Νικολακοπούλου.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου